Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CyklonKata

14 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
az én kis világom... 2013.05.19 14:12:33
    Minek után beközölte velem az én  ex életem szerelme, hogy most aztán majd jól bosszút áll, hogy elvettem tőle a kis libáját, nem egész 4 napot bírt ki a társaságom nélkül. Folyamatos képzavarban és hazugságai által összekuszált világában…..
Közben végre külsőleg összekaptam magam, jobb  az alakom mint valaha, nővéremmel részt vettünk egy csajos, szépség hétvégén. Amint rittyentettek nekem egy modern, feltünő frizurát (mert eddig nem tüntem ám ki a tömegből, áh dehogy) és egy jó sminket. Azóta is igy hordom a…..
…ééésss amikor már végleg elegem lett, feladtam ill. mai divatos szóval élve elengedtem a dolgokat, céljaimat, vágyaimat egy társra…gondoltam legalább beújitok  egy jó szexpartnert, akivel hasonló a szexuális kultúránk és rendszeresen kényeztetjük majd egymást. Nem…..
     Össze kéne szednem magam, de nem kicsit, hogy csak túléljek, hanem nagyon. Rendesen, hogy emberszabású legyek ismét. Voltam valaha normális? Áh, hülye kérdés…sosem!       Elkezdtem már foglalkozni magammal: új frizura, új ruhák, fogyókúra, ill. előbb…..
az én kis világom... 2012.08.06 12:37:23
..
 Reptéri busz normális, tiszta, tágas, mégis millióan nyomorgunk rajta. Keanu Reaves típusú pasi ül velem szemben..hmm...kezdetnek sem rossz ,) Az Universitas nevű megállónál leszállok, belövöm az irányt, hogy tutira balra lesz az általam keresett utca. Persze nincs igazam, de…..
 A gép maga nem különbözik a többi általam ismert géptől, alig férek el az ülésen a 181 cm-vel. Semmi újság, semmi szórólap sehol,  ez viszont fura. A színkombináció és dizájn nem tetszik. Rideg és ízléstelen (szerintem). Sötétkék, brutál sárgával kombinálva…..
Sok éve már álmom volt eljutni Barcelónába, a városba, ami tele vanérdekes kultúrával, művészettel. Valamiért sosem sikerült eljutnom.Vagy az épp aktuális útitársam kart máshová menni, vagy anyagi ésegyéb okok miatt más desztináció mellett döntöttünk.De volt már olyan…..
 3 röpke nyári randi  1.      randi: Viszonylag gyorsan összehoztuk. A férfit Zsoltnak hivják, Visegrádon élt/él. Kimondottan vonzó, magas, izmos test, sportos öltözék és friss illat jellemzi. Kb. 2 hete beszélgethettünk msn-en. Irodai munkát…..
CyklonKata 2011.12.16 14:25:03
CyklonKata 2011.12.19 00:14:56
@P. Cirifischio S.: ámen! ,)
 András az „érett férfi”  Már rég nem vettem komolyan semmit, amikor egyszer csak kaptam egy értelmes levelet. Ritkaság számba megy ám a hibák nélküli összetett mondatokból álló levél manapság. Ráadásul csinos fiatalember tollából született….wow.…..
CyklonKata 2011.12.19 00:13:57
@P. Cirifischio S.:
kössz! És látod mégis ilyenek ezek...vááá
Némi technikai akadályba ütköztem, ezért sajnos csak holnap vagy holnap után tudom megmutatni azt a klassz kis dolgot, amit készítettem. De hogy addig se tétlenkedjünk, itt egy nagyszerű ötlet. Dekorációnak és ajándéknak egyaránt tökéletes. És nem is nehéz elkészíteni.A video…..
CyklonKata 2011.12.18 14:05:59
 Igénytelenség felső fokon   Kezdett betelni a pohár! A legtöbb pasi komoly kapcsolatról beszél, jól érezzük magunkat együtt, majd mégis eltünnek . Mind hazudnak? Velem lehet a baj? Mit rontok el? Ápolt vagyok, értelmesen kommunikálok. Nem vihogok, nem hozom kellemetlen…..
CyklonKata 2011.12.18 12:17:27
Érdekel valakit ez a téma? És mi köze a hűtlenséghez? (Maximum annyi, hogy van, aki szerint még ez is hűtlenség, vagy legalábbis bántó az állandó partner számára, de ilyet talán elsősorban nők gondolnak a férfiak maszturbálásáról, nem fordítva.) Viszont úgy tippeltem, hogy…..
 Krisztofóró a világjáró  Már verem a fejem a falba, hogy mi  a francnak ismerkedem én a neten…visszaeső beteg vagyok…fujj  fujj fujj :P   Felmentem arra a nyamvadt oldalra ismételten, remélve a csodát vagy már nem is tudom. Néha…..
CyklonKata 2011.12.16 14:24:16
 A tüzoltó   Tegnap voltam egy rendezvényen barátnömmel, amire tegnap előtt nyertem a jegyeket. Balkán zene, balkáni kaja, egész jó volt, de időben hazamentünk, mert fáradtak voltunk és ma dolgunk van. Amikor sietve lépkedtünk a buszmegálló felé, megláttunk  egy…..