Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Arnold H. Humphry Coombs

9 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb blog, újabb téma, ha jól számolom ez idáig a harmadik. Gondoltam, hogy ha már annyira belemerültem a Skyrim világába, akkor le is írhatnám valahova, hogy mik azok az érdekességek amiket sikerült felfedeznem. Amit csináltam és csinálok az a húsvéti tojás gyűjtés.…..
A sötét lovagnak úgy kezdtem neki, hogy biztos voltam abban, hogy gyűlölni fogom. Kész időpocsékolásnak éreztem erre két és fél órát rááldozni. Majd eltelt fél óra és onnantól lehetetlen volt a képernyő elől elrángatni engem. Így, talán ez volt az eddigi legnagyobb,…..
Ha össze kéne foglalni egy mondatba, hogy mi is az a Schindler listája, akkor erre két megoldás születhetne. Az egyik így szólna: a Schindler listája egy 1993-ban készült, Steven Spielberg által rendezett valós történéseken alapuló, igen megható filmdráma, mely egy nem teljesen…..
 Ken Follett – A Katedrális    Manapság sokkal könnyebb dolguk van az íróknak is. Régebben, még az 1800-as, 1700-as években egy meseszövő nem képzelhette el, hogy pusztán az írásból meg lehet élni. Mára ez is megváltozott, s míg rengeteg írót csakis haláluk…..
Arnold H. Humphry Coombs 2012.04.07 15:12:05
@irasalgor: Hasonló körülmények közt, csekély 100-150 év eltéréssel játszódik a Cambridge-i vérvád című könyv is. Annak elolvasása okozott enyhébb csalódást, és ez is közrejátszott amiért nem kezdtem neki a Katedrálisnak :) Már csak azon kell elgondolkodnom, hogy azt a 970 oldalt mikor lesz időm elolvasni. Pláne, hogy kb egy hete kezdtem neki a Tetovált lánynak, ami szintén nem egy rövid dolog.
Movie Tank Top10 Gengszterfilmek 2012.03.16 14:08:00
Gengszterfilm. A bűnügyi történetek alkategóriája, mely talán a filmművészet legegyedibb hangulattal és stílussal megáldott műfaja. Fókuszban nem a bűnt üldöző, önfeláldozó rendőrök, hanem a kőkemény maffiózók, akik eggyé forrtak a bűnnel, akiknek egy gyilkosság olyan,…..
A kedvenceim között is igen elit pozíciót sikerült elfoglalnia a Tizenkét dühös ember című alkotásnak. Annyira tetszett, hogy az elmúlt egy hétben kétszer is megnéztem, de az is lehet, hogy még többször megfogom. Ez az 1957-es film a bizonyítéka annak, hogy egy tökéletes…..
Puzsér Róbert Videóblog Álalku 2012.03.21 11:28:00
Arnold H. Humphry Coombs 2012.03.28 14:27:08
Figyelem! A filmet angolul néztem, így a neveket nem fogom lefordítani magyarra. Ugyan utánanéztem, hogy a magyar szinkronban hogy vannak, de nem fogom használni őket, mivelhogy szerintem fölöslegesek és amúgy is, gondoljunk bele. Hogy hangzik egy western filmben az, hogy Szőke, vagy…..
Kezdésképp felhívnám a kedves olvasó figyelmét, hogy semmilyen esetben se nézze meg magyar nyelven a Ponyvaregény című filmet. Hogy miért mondom ezt? Azért, mert az egész film tele van a vulgaritás egy olyan idegesítő, erőltetett és monoton formájával, ami szerintem nagyot lehúz…..
!Figyelem! Ez a bejegyzés igen nagy spoilereket tartalmazhat a Keresztapa első részéből. Amennyiben még nem láttad tudd, hogy ennek elolvasása sok mindent elárul annak tartalmából.Még egy hete sincs, hogy A Keresztapa trilógia első részéről írtam. Azóta megnéztem a másodikat is…..
Gondolkodtam, hogy milyen stílusban is írhatnám meg ezt a bejegyzést, aztán amellett döntöttem, hogy jobb a személyes mint a hivatalos. Már csak azért is, mert talán ez az egyik legjobb film amit valaha is láttam és eléggé kötődök hozzá. Ezért is kerülném a szokásos bevezető…..
off-beat Olvasnál így könyvet? 2012.02.02 21:34:00
Augmented Reality, más néven a „kiterjesztett valóság”.  A reklámiparban kedvelt eszköz már egy ideje, hiszen minden termék esetében jól lehet használni és a legjobb tulajdonsága, az interaktivitás. Természetesen, mint minden csoda, egyszer ezt is megunják az emberek, de nem…..
Nos, miről is szól ez az egész? Néhány napja az IMDB nevű oldalt böngészve arra az elhatározásra jutottam, hogy megnézem az ők értékelésük szerinti 250 legjobb filmet ami valaha is elkészült. Majd, hogy ne csak a semmivel maradjak, gondoltam le is írom valahová véleményem,…..