Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MvM

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Honvédelmi Minisztérium szeptember 19-én közölte, hogy 30 UH-1N-es helikoptert kap hamarosan a magyar honvédség az Egyesült Államok hadseregétől. Tájékoztatásuk szerint az amerikai haderő összesen 89 helikoptert von ki a hadrendjéből, ezeket ingyen vagy kedvezményes áron…..
MvM 2011.12.15 20:28:13
@KGyST: Kadhafi pont annyira volt a megrendelője a Lockerbie-i robbantásnak, mint Osama bin Laden Szept.11-nek. Ha érdekel, keress rá: Lockerbie DIA agent CIA drug.
Gondolkodni is ér ám: Kadhafinak miért állt volna érdekében, hogy ennyire durván provokáljon bárkit is.. mit nyert volna vele, ha tényleg a líbiai szolgálat követi el a merényletet? Ez kb. olyan, mint az irániakat merénylettel vádolni az USA-ban, egy olyan feszült helyzetben amikor úgyis rájuk fenik a fogukat.
MvM 2011.12.15 22:33:35
@KGyST: Ha megtámadta Csádot és Egyiptomot, akkor annak mi köze van Lockerbie-hez?
MvM 2011.12.16 00:15:12
@molnibalage:

Csak óvatosan a jelzőkkel.

Az általad vázolt példa kedvéért cseréljük ki a neveket: Az amerikai (USA) rezsimek folyamatosan és már régóta minden közeli-távoli országot megtámadnak, hol nyíltan, hol fedetten. Minden létező helyre -- főleg az olajkutak és nyersanyagban gazdag országok környékére -- bevonulnak és támaszontokat telepítenek. Valamint globális NATO-szerűséget akarnak; az utóbbi tíz évben meg különösen. Kettőt találhatsz, hogy ezt ki vezetné.

Ilyen alapon, ugye akár amerikai szolgálat is tarthatta a szálakat.