Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sanyobácsi

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Általában csak röhögök a nyaloncokon. A rendszerjanicsároknak is élni kell valamiből, ezért nyilván meg is kell dolgozzanak. Ilyen szempontból mindegy, hogy a magukat írásban is bértollnoknak nevező Magyar Hírlapos megélhetési billentyűkoptatók vagy a Mindent Megteszünk Viktor…..
Háromhúsz felett észre sem veszed, és eléred a valóságot,Háromhúsz felett átértékeled, magadban a világot.Háromhúsz felett senki nincs veled, közelbe kerül a távol,Háromhúsz felett valóság lehet, a borítékolt bukásból.A fekete szerda ébresztőt trombitált a gazdasági…..
sanyobácsi 2012.01.05 17:50:50
@szerénységem: Melyik diktátor elégedett meg a pillanatnyi hatalmával? Ez BETEGSÉG,amit csak drasztikusan lehet gyógyítani!!!
Orbán Viktor mazochista szakköréhez beköszönt a Jézuska, és akkor tarkón rúgást hozott karajinak, hogy a szemük csillagszórózásától lángra kap a nejlonfüggöny a Nándorfehérvári teremben. Az S&P hitelminősítő jóvoltából már dupla bóvli a besorolásunk tegnaptól,…..
sanyobácsi 2011.12.22 18:17:18
@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára:
Nagy igazságot mondtál ki!! Csak ezt ebben az országban a megvezetett, egyre roszabb körülmények között élő Orbán-hű polgárok még a mai napig sem tudják helyesen értékelni. Ők a kormány napi hazugsá-
gait,mellébeszéléseit,ellenség keresését a Vezérük
fenomenális teljesítményének,bölcs előrelátásának
tudják be.
Kedves barátom, Józsi Mánuel!Leszögezem itt az elején: NEM. Először is nem érted, mi? Nem érted azzal csacska europér agyaddal, hogy miért nem kaptam még meg a leveled amire válaszolok, miért tagadja a létezését az emberem, aki púzólyukat hord a szája helyén, és aki mellesleg…..
Ha kis késéssel is, de megjött a Mikulás. Szemügyre véve a puttonyát olyan érzése van az embernek, hogy él is meg nem is, hozott is ajándékot a kiglancolt gumicsimmába meg nem is, szóval olyan, mintha nekünk már csak erre a kismagyar zombimikulásra futná.Ettől függetlenül…..
Egyszer volt, hol nem volt, az Óperenciás tengeren és Gellért hegyen is túl, ott ahol az Orbán kormány dúlt, élt egyszer egy Alkotmánybíróság, ami hirtelen meghalt. Itt a vége, fuss el véle.Nem hittem, hogy az Alkotmánybíróságunk valaha egyet fog érteni Sinkovics Ferenccel. De…..
sanyobácsi 2011.12.15 18:03:43
@lecsekkoltam: Már megint gondolkodásra késztettek?
Tudod meggondolandó,mert mindjárt terrorizmussal fognak megvádolni.
De van egy ötletem,amitől a világ végére menekülnének.
Csak egy hétig legyen nekik kötelező igazat mondani!
sanyobácsi 2011.12.15 18:13:24
@Cirbi: De nem privatizálni!
sanyobácsi 2011.12.15 18:23:22
@Qeatzkoatl: Sajnos nagyon igazad van, de hogy juthattunk ide?
Na megyek, be kell zárnom a tyukokat. Tudod a paraszt gyerek.Jó pihenést!