Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tro80

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Köszi, gyökér! 2011.12.16 18:18:00
Ma egy kicsit később értem be a szerkesztőségbe a megszokottnál. Jó mentségem volt: Károly kutyámmal állatorvosnál voltam, ami nincs is annyira messze a lakásunktól és a szerkesztőségtől, de annyira éppen, hogy autóval kelljen menni. Szinte végig a szentendrei úton. Az idő…..
Tro80 2011.12.18 01:26:18
@phrascarica: A Volvós a hátsóját is féltette. ezért keresztben. És könnyebb is volt!!!!
A Merci pedig még hosszabb. A Dupla Kabin C25D kb 6m, B jogsi. Használtam már ki 2 hely átlóját. De van hogy 200m-t sétálok, pedig nem tudom kivenni a kulcsot. Mindegy! Vidéken ez a dög nem kell senkinek! :)
De a csomagok miatt az ajtót bezárnám néha. Az előzőbe beletört kulcsok mennyisége óva int ettől. :)
Tro80 2011.12.18 01:42:48
@phrascarica: Nem akarom ismételni magam. Ha valaki 20cm arrébb áll az elején, és jön a normális sofőr. Ő már a vonalra áll mellé, hogy elférjen.
Ha a túloldan UE, Akkor középre áll vki. De ha nem, és középkat. jön, elcsúszik egy keréknyommal. Az első már régen nincs ott, de jön a következő. 1 keréknyommal átnyúlunk, majd 2 hely szabad. Mit csinálsz? Én a túlsó helyre parkolnék. De van aki azt látja, hogy 1,5 szabad hely van. Kihasználja az egyetlen széles parkolót, ahogy kényelmes. Utána lelép a túlparkoló. Ha az elődje, akkor senki nem háborodik fel a helyzeten. :) Bár érdekesen nézhet ki! Szóval nincs ott!!!
A kutya sem érti mi a jó budős fr@ncért került oda az a verda????
Erre akkor már senki nem tud választ adni, csak itt blogolnak 3 napot, aztán elfelejtik.
Tro80 2011.12.18 01:57:16
@phrascarica: Bocsánat! Ezzel nem voltam tisztában. De akkor még kevesebbre mész! TALÁN egy szemtanú. TALÁN felírja a másik típusát, színét, TALÁN rendszámát!!!. Talán odatűzi az ablaktörlődre, vagy egyből rendőrt hív. TALÁN el is olvasod, és TALÁN, rohansz is a rendőrségere. 2 óra alatt felveszik a vallomásod, de TE csak ott hagytad szabályosan a parkolóban. A többiről nem tudsz semmit.

Szóval, ha véletlenül a saját lakáskulcsával graffitiző bandát talál a rendőrség, pereskedhetsz a szüleikkel, mert ők nem büntethetőek. És banda!!! Melyiket pereled a 20-ból? Ők sem emlékeznek rá!