Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aviva (törölt)

20 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogy őszinte legyek, még azt a kifejezést sem tartom túlzásnak, hogy egyenesen gyűlölöm az itteni szolgáltatót, mert amit ezek csinálnak, az már tényleg túl megy minden határon. Ha emlékezetem nem csal, október vége óta van fűtés, mert akkor kezdett hideg lenni. Bűbájos kis…..
Szuper, a szerda nem lesz akkora szívás, mert csak egy órám lesz összesen, és végre valahára az az egy nem reggel nyolckor lesz! Sőt, az az egy, ami lesz, még ráadásul tök laza is, de érdekes, hasznos, viszont egyáltalán nem elméleti jellegű szeminárium, vizsga nem lesz, csak ott…..
Ma egy óriási felfedezést tettem: baromi finom a teát forralt bor fűszerkeverékkel ízesíteni! Mondjuk nem kizárt, hogy erre nem én jöttem rá először, de tök mindegy. Mindössze annyi történt, hogy találtam itthon egy tasak ilyen cuccot, bor viszont nem akadt hozzá, de nagyon…..
A Facebookon találtam egy felhívást... Hát az már tényleg fantasztikus, hogy a közösség miként írja át a történeteket, szabályokat. Nem mi vagyunk a forrásai a hírnek. A fura és nagyszerű pedig az, hogy egy ilyen hír milyen pillanatok alatt megy végig mindenhol. Örömmel…..
Aviva napjai Itt a február 2012.02.02 13:03:00
Ma végre egy kellemes sms-re ébredhettem, megérkezett a pénzem. Rögtön a Lidl felé is vettük az irányt, jövő hét közepéig a kaján nem kell aggódni. Olyan kis rendes voltam, hogy még a napi menüket is megterveztem, ma például spenótos spagetti volt, holnap mustáros csirke lesz,…..
Hozzávalók:2 fej fokhagyma1 doboz tejföl1 camping tömlős sajtsó Elkészítés:A fokhagyma gerezdeket reszeljük le, majd keverjük el alaposan a tejfölben.Keverjük hozzá a krémsajtot.Fűszerezzük sóval.Tálaláskor a tetejét szórjuk meg tetszés szerinti zöldfűszerrel...
Másnak volt már ilyen? Bár persze biztos volt, csak nem tudom, olyan fura ez most. Lassan (de sajnos igen biztosan) 25 éves leszek, megfordultam pár iskolában és egyéb csoportosulásban. Ilyen helyeken az ember ugye gyűjt ilyen-olyan ismerősöket, vagy mondjuk akár barátokat/barátnőket…..
Aviva napjai Taknyos január 2012.01.21 19:42:00
Na jó, ez már tényleg több a soknál... Ilyen tré januárt még nem éltem meg. Nekem ez eddig arról szólt, hogy ilyenkor kipihenem a félév, és főként a vizsgaidőszak fáradalmait, előtte elintézem az addig halogatott ügyeimet, és onnantól kezdve lehet egy kicsit lazítani. De hát…..
Aviva napjai 2012.01.14 14:03:00
Hú, azért egy jó fürdő csodákra képes. Na meg a hajmosás. Már ezerszer jobban érzem magam, bár arra azért továbbra sem vállalkoznék, hogy az utcára kitegyem a lábam, de talán némi rendrakás lesz itt ma mégis. Anyukámat megkértem, hogy szállítson ide némi kenyeret,…..
Vége a vizsgaidőszaknak, hurrá! Legalább is részemről vége, kész az utolsó vizsgám is. Nem pont ehhez vagyok szokva, eddig olyan még nem fordult elő, hogy januárban is vizsgáztam volna, de most már végre tényleg nincs több májusig. Ez eddig jó. Ami rossz: Pongrácom még az…..
Aviva napjai Nincs kedvem tanulni! 2012.01.03 17:56:00
Miért érzem úgy, hogy ha most elkezdenék tanulni, akkor rám dőlne az épület, elpusztulna tízmillió agysejtem és még a harmadik világháború is kitörne? Egyszerűen képtelen vagyok erre rászánni magamat... Amúgy is, mi az már, hogy nekem januárban tanulni kell? Nem ehhez vagyok…..
Olyan jó lenne ide valami hangzatos jóslatot rittyenteni az új esztendőre, de hát sajnos (vagy talán szerencsére) jósolni bizony nem tudok. Van egy-két tervem 2012-re, de semmi világmegváltó, egetrengető gondolat, csak apróságok. Most azt vettem a fejembe, hogy a vizsgáim után…..
Nemrég említettem, hogy lesz itt majd valami filmes poszt, vagy legalább is lista azokról a filmekről, amiket már láttam. Papíron szépen el is kezdtem összeírni őket, de azt hiszem, lehetetlen lenne még csak felsorolásszerűen is itt megjeleníteni őket, mert eddig közel 300 film…..
Sikeresen túléltem, hogy három napig tömtek, mint egy libát, szép lassan a hűtőből is elfogyasztásra kerül az összes maradék - sajnos mindent nem sikerült megmenteni, pont ami a leginkább fogamra való lett volna, az penészedett meg két nap után. A fa alatt viszont ott volt az…..
Aviva napjai Egy csodaszép zene 2011.12.19 22:51:00
 Micsoda gyönyörűséget találtam ma, komolyan, erre nincsenek szavak!! Ez egyszerűen meseszép!  Később meghallgattam szöveggel is, úgy sem rossz, de ez, hát ez mesés.....
 Volt egyszer (az üveghegyen túl) egy film, amit még nem láttam sosem. Csak valaha, az ősidőkben, amikor még ilyesmi gyakorta fellelhető volt a háztartásokban; a tévéújságban olvastam az ajánlóját. Úgy 12-13 évesen talán. Nem szenteltem neki túl nagy figyelmet, csak…..
Aviva napjai Éljen az alvás! 2011.12.17 11:57:30
 Négy éve még nem hittem volna, hogy egyszer eljön az az idő, hogy hétvégén addig alhassak, amíg szeretnék. De most végre úgy tűnik, ez a reggel 6-kor, 7-kor kelős korszak lezárult. Az elmúlt évek során az volt a menetrend, hogy mindegy milyen nap van, legkésőbb hétkor…..
Aviva napjai WIN! 2011.12.16 13:07:18
 Nagyon beparáztattak ezzel a vizsgával korábban, ehhez képest ÖTTTTÖÖÖS!! Amit kellett, azt tudtam (és nem, még véletlenül sem a harmadik utas politikát húztam!), ameddig tudtam, leírtam, igaz, még a negyedéig se jutottam, már mehettem is ki, elmondtam, kaptam még két…..
 A teljesség igénye nélkül, szemezgessünk egy kicsit abból, amit még hallgatni szoktam. (Igen, továbbra is itt csüngök tanulás helyett.) Kb. 12 éves korom körül szerettem bele Björk zenéjébe, és azóta is előkelő helyet foglal el nálam. Nem tudom rá egyszerűen azt…..
Egy az, hogy a nem-alvástól valóságos élőhalott vagyok, de ezen túl tudnám tenni magam, mert minden évben kétszer eljön egy ilyen fázis az életemben. De azért az már több a soknál, hogy minden reggel úgy kelek ki az ágyból, mint akit a kivégzőosztag elé hívnak. Sajnálatos…..
 Elérkeztem a 2011/2012 őszi szemeszter második vizsgájához, ami meg kell mondjam, nem tölt el túl nagy örömmel. Persze annyiból jó, hogy ezzel is közelebb vagyok a végéhez, de ettől még nem lett több kedvem vizsgázni. A soron következő egy fincsi kis szociálpolitika vizsga…..
Aviva napjai Csak, mert ezt muszáj 2011.12.15 09:37:15
 Bár még nincs itt teljesen az ideje, de ezt muszáj megosztanom, mivel napok óta ezt hallgatom szinte állandó jelleggel :) Ha már itt tartunk, meg kell említenem, hogy Matisyahu szakáll nélkül kicsit olyan nekem, mint ez az idei tél, így, hó nélkül :(..