Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Telefonközpont

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Gartner legfrissebb adatai szerint 2013 első negyedévében minden 4 eladott okostelefon közül 3 androidos volt, és majdnem minden harmadik okostelefon Samsung logót viselt magán. A mobiltelefon értékesítés az első negyedévben az egy évvel korábbihoz képest 0,7%-kal 425 millióra…..
Telefonközpont 2016.11.07 17:12:28
Ha a címben szereplő ingyenesség nem is hosszútávú, de tény, itt egy újabb szereplő az internetes telefonálás piacán, ezúttal a magyar NordTelekom jóvoltából. A ma bejelentett Reenger azonban abban különbözik a hasonlóan működő Skype, Viber vagy egyéb alkalmazásoktól, hogy…..
Milliárdok az ablakban Most végül is ki nyert a frekvenciapályázatot elmeszelő Kúria ítélete nyomán? Egyelőre senki. A frekvenciapályázat lebonyolítása során sorozatban hozott rossz állami döntések lehetetlen helyzetbe hozták azokat a mobilcégeket is, amelyektől most ugyanúgy…..
A lengyel Integer.pl csoport 300 önműködő csomagküldő terminált helyez üzembe Magyarországon, amellyel a nap 24 órájában az év 365 napján elérhetővé válik az automatizált csomagküldő szolgáltatás, írja a Világgazdaság online. A magyar postai piac éves volumene…..
Telefonközpont 2012.07.31 13:20:59
@Sátán meg a Jocó: beszúrtam egy képet... Gondolom valami hasonló lehet majd ez is.
A Telefonközpont értesülései szerint a telefonadó tervezet az üzleti (azaz  nem magán) előfizetőknek is adna kedvezményt, ugyanis esetükben hívószámonként legfeljebb havi 2500 Ft lesz az adó mértéke. A magánszemélyeknél, ahogy azt már tegnap óta tudjuk: 700 Ft a felső…..
Telefonközpont 2012.05.04 13:00:26
@B. Peti: A rendelet vélhetően a Magyarország területén lévő elektronikus hírközlő hálózaton nyújtott, az elektronikus hírközlésről szóló törvény szerinti nyilvánosan elérhető telefonszolgáltatásokra vonatkozik. Azaz, ha így van, akkor mindegy, hogy az milyen alapon működik, pl. kábeltévén, tulajdonképpen interneten - ugyanakkor például a Skype-ra és hasonlókra nem.
A nap egyik mondása (s mellesleg igen logikus is), hogy a telefonadót nyilván ÁFA és több más adóteher is terheli majd. Ha azonban ezek a plusz tételek valóban rárakódnak a 2 Ft-ra – s ugyan miért ne rakódnának rá? – akkor valami nem stimmel. Vagy drasztikusan alul van becsülve…..