Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Senoi

1 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fejlett világ egyik legelterjedtebb egészségügyi gondja a túlsúly, ennek következtében az elhízás megelőzése keményen kutatott terület, mert az nyilván megvalósíthatatlan, hogy kevesebbet együnk. A kutatás egyik iránya a bélben élő mikróbák vizsgálata, ezek egyensúlya is…..
Senoi 2014.07.30 16:51:46
@Untermensch4: Mondjuk szerintem a nem emberi fogyasztásra szánt GMO élőlényekkel egyszerűbb lenne kampányolni. Mint például a régebben bemutatott olajat előállító baktériumokkal(?). "Hiszen a rákot okoz a GMO" azon kívül, hogy nem bizonyított, inkább iparbiztonsági -már ha van ilyen- kérdés onnantól kezdve, hogy azt az illető nem fogyasztja el. Például bármilyen számítástechnikai gyárban találni olyan anyagot, amit ha a munkás elfogyaszt megmurdel, számít ez? Igen, ezért vannak biztonsági szabályozások amiket ha megszegnek lehet perelni, meglehet nem túl nagy eredménnyel.
Már ha hihetünk egy akkora spílernek, mint amekkora Capa volt. Egy ma publikált rádióinterjú teljesen új megvilágításba helyezi Capa leghíresebb fotóját. A New York Times egy 1947-es NBC-s rádiófelvétellel készült a Capa100-ra (ma van!), amiben Capa a milicista halála című -…..
Senoi 2013.10.23 00:20:44
@HgGina: A két képen úgy tartják, hogy két különböző katona látható, mert más sapka van rajtuk, az egyenruhában is különbségeket vélnek felfedezni, ehhez jön az amit írtál.
A mai napon az Új Germán Medicináról (röviden GNM, angolul German New Medicine vagy New German Medicine) lesz szó, ami egy újabb csodagyógymód, melynek hívei és praktizálói rendkívüli gyógyulásokat ígérnek. Nagyon rendkívülieket. Szerintük a jelenlegi orvostudomány teljesen tévúton jár, ezzel…..
Senoi 2012.04.10 11:58:40
@skrig87: Úgy tudom ma már nem pszichoszomatikus betegségnek nevezik őket, hanem szomatoform tüneteknek.
Hypnosand Indulat 2011.12.14 20:58:00
 A cím talányos, a leírás túl rövid, a nickre pedig csak pár fura találatot dob ki a Google. Ennyi most a Hypnosand. Egy tartalom nélküli blog ami, azonban idővel remélhetőleg egy hasznos útikalauzzá válik, a valóság mezsgyéjére. Persze álmodni mindenki tud, kis…..