Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wilham

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2011. október 25-én kellett volna átadni a kerékpáros forgalomnak az új csepeli kerékpárutat, amit Vitézy Dávid, a BKK vezetője ígért be még az ősz elején. A Weiss Manfréd úti 2885 méter hosszú kerékpárút építése azonban néhány hete megakadt. Az iho.hu szerint a…..
Wilham 2011.12.14 21:43:01
Megjegyezném, hogy ezek betöntömbök, illetve melletük egy teljesen független reklámtábla is össze lett már firkálva kérdőjelekkel, illetve a betöntömbre mutató "Ez mi?" felirattal. Magántulajdon, ki nem szarja le, mi bringázni akarunk.

Valahogy ez annyira jellemző a hazai kerékpáros mentalitásra: nekem mindent lehet, nem számít, hogy még nincs átadva az út, a rohadt életbe én akkor is mehessek rajta és ha nem engednek, akkor összefirkálom az úttorlaszt. Persze az úthoz egyetlen fillérrel nem járultatok hozzá, de az kit érdekel, nektek jár, mert csak és adják át azonnal, mert csak.

Valaki egyszer megmagyarázhatná, hogy pl a leaszfaltozott, de még át nem adott M0-ra miért nem próbálnak az autósok felhajtani, miért nem születnek felháborodott cikkek az autós oldalakon, hogy a még át nem adott út miért van lezárva? Hogy lehet az, hogy amit egy autós fel tud fogni, az egy sötét csökött agyú bringásnak felfoghatatlan és össze kell firkálnia mindent kérdőjelekkel, mert a szerencsétlen hülyéje nem érti, hogy út+betöntömb=át nem adott út. És a giga-hülyéje még cikket is ír róla, hogy jajj, betontömb van az úton, hát mi ezt nem értjük?! Bele kéne verni a hülye fejeteket, talán az segítene.

Olyan szintű sötétség van az agyatocskátokban, hogy arra szavak sincsenek. Gondolom a firkákat társadalmi munkában fogja eltávolítani a nagyopofájú "környezetvédő" kerékpáros klub.