Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mr.A.

6 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Férfiként nehéz ha nem egyenesen lehetetlen elképzelni, milyen lehet nőként arra kényszerülni, hogy prostitúcióval keresse meg valaki a kenyerét. Ez a kifejezetten merész, sőt szándékosan botrányos kampány épp ebben próbál segíteni, és a perspektíva megváltoztatásával, egy…..
Mr.A. 2011.12.14 23:08:45
@nnoa: Én mint vendég, a konkrét helyzetről szerintem jobban tájékozott vagyok, mint pl. egy átlagos háziasszony. Ebben megegyezhetünk? :)
A témához annyit én is hozzáteszek, amennyit fentebb már olvastam több helyen, ahol van piac, ott kínálat is lesz. Pénz körül forog az egész világ. Ne szemezgessünk, vegyük a legutóbbi pásztorórámat tegnapról. Két fiatal lány, borozgatnak a fullos kégliben, nevetnek, kidumálják a pasikat, felugrom, el szopogatják a répát és még dugnak is egy jót. Zsebre vágnak fejenként annyi ropogós forintot egy óráért, amennyit más több nap alatt, 10-12 óra melóval keres meg, úgy hogy a töke ki van vele és még hulla fáradt is minden nap végén. Teszem hozzá, hogy még tetszettem is nekik, szinte örömmel fogadtak. Én erre azt mondanám, hogy bejött nekik az élet. Lehet, hogy k*rvák, de nem ostobák és ha van gyomruk és adott mentalitásuk a dologhoz...

@Augustin: "Azért ne add el úgy, mintha annyira jó lenne kurvának lenni. Ők azok, akiket úgysem akar senki feleségül venni."
Van egy mondás: "Kurvából lesz a legjobb feleség". Én nem hiszek ebben, ettől függetlenül. Hallani csodákról, kézifék behúz, nagy szerelem, tiszta 'Pretty Women', csak ritka, mint a lottó ötös. A vendégek, főleg a törzsvendégek, meg egymást tapossák, hogy kisajátíthassák a hölgyet. Cáfolnám, amit írtál Augustin. Sőt, inkább maradnak ezek a lányok a szakmában, minthogy elfogadják azt, hogy egy tehetős vendég eltartsa őket, biztosítva az eddigi életkörülményeit.
Mr.A. 2011.12.15 19:53:20
@Augustin: Természetesen. Bár nem tudnám meghúzni a határvonalat, hogy mikor hagynak fel vele, MILF, Granny kategóriák is vannak, azok pedig aztán nem "mai csirkék". Fent egy olyan feltételes (vagy éppen valós) esetet hoztam fel, hogy van teszem azt, egy 18-29 közötti lány és mégis csinálja tovább, hiába van ott egy döntő többségében anyagilag jóval kedvezőtlenebb, bár társadalmilag (sokkal) elfogadottabb életmód lehetősége. Ez általában a saját döntése és ha belegondolunk, hülye lenne nem maradni, hiszen a méltóságát és a normális életet kivéve, meg van mindene. A pénz nagy Úr, ha nem a legnagyobb.
Mr.A. 2012.01.13 08:52:51
@Muster Mark: Köszönöm szépen egyik sem vagyok. Továbbra is tartom magam ahhoz, hogy úgy nem lehet csinálni ezt a szakmát, hogy minden reggel lehányod a fürdőszobatükröt, piszkosul fekete-fehéren látod a világot. Csak, hogy tisztán lássak: szerinted akkor vannak az örömlányok, akiket vernek a stricik és rá vannak erőszakkal kényszerítve a szexre?
Az meg, hogy minden vendég antipatikus (200kg -os, kopasz, öreg, perverz, igénytelen, állat... tetszés szerint), szintén beszűkült látásmódra enged következtetni, informálódj kicsit, ha szabad ilyet tanácsolnom, így te is rá fogsz jönni, hogy ez az egész egy szimbiózis, a kereslet-kínálat találkozása (az estek döntő többségében persze), se több, se kevesebb.

Még így a végére annyit, hogy nem tudom mi alapján jutottál arra a megállapításra (sikerült mosolyt csalnod az arcomra :) ), hogy undorodtak tőlem, de ha találkoztunk már az iparban és nem jöttem be, akkor sajnálom, lehet az igénytelenebb, kövérebb, öregebb vagy éppen kopaszodó pasikat szereted.
Mai témám a szerelem a Szolgáltató és a Vendég között. Lehetséges -e egyáltalán, ha igen, akkor milyen formában és működhet -e?A témát egyik kedves Szolgáltatóm, "Barbi" ihlette meg. A lánynak van pasija, sőt a fiatalember egy régi vendége. Amikor összejöttek…..
Egy levegővételnyi szünet után szeretném leírni "Heléna" történetét, aki történetesen az egyik volt barátnőm, szóval közeli a történet itt is.Már jó pár éve, hogy megismertem Helénát... ha egyetlen egy jelzővel kéne leírnom: cicus / vadmacska. A nézése, a…..
A legutóbb elkezdett témával folytatom, szóval maradjunk a szextündéreknél.Legutóbb kiveséztem élményeimet és tapasztalataimat a prostitúcióról, annak rendszeréről, most szeretném megfogni inkább az emberi oldalát, szóval jönnek a sztorik.Van egy régi ismerősöm…..
"Nincs is jobb annál, mint amikor az ex -eddel beszélgettek egy jót és közben észrevehetetlenül helyre rakja az ember önértékelését, világképét és közben még múltidéző utazáson is részt vesztek."Mr. A...
Nehéz elkapni a téma fonalát..., talán ott kezdeném, hogy ez egy külön világ. Ahogy vannak szellemi dolgozók és kétkezű munkások, úgy élnek közöttünk a berkekben 'szolgáltató', 'BN' (bérnőstény), 'SZT' (szolgáltató rövidítve)  és egyéb fantázia nevekkel illetett…..
Az írások a tapasztalatimból fognak táplálkozni, de lesz ahol nem a velem megtörtént dolgokat fogom elmesélni, viszont a forrás itt is mindig megbízható.Amire számíthat a kedves olvasó: sztorik, élmények, szimpla elmélkedések, majd kialakul úgy is az egész menete.Az első pár…..