Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hapcikutya

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
8ker Eljön az igazság pillanata 2012.04.12 14:57:00
 Most kezdték vetíteni a 8D című filmet, ami a nyolc éve készült Nyócker 3D-s változata. Az nyilván a véletlen műve, hogy Dopeman, alias Pityinger László, a kerület szülöttje, rapper, s most már az Alternatív Köztársasági Elnök, épp nyolc éve költözött el innen. De…..
Hapcikutya 2012.04.13 08:58:25
8ker A szemét-háborúnak vége! 2012.04.04 15:44:00
15 hónappal kukázást tiltó előterjesztése után most saját tábora hátrált ki Dr. Kocsis Máté hajléktalanügyi referens mögül, aki így kénytelen-kelletlen visszavonulót fúj. Április 5-én, Kocsis Máté "bólogató jánosaival" együtt hatályon kívül helyezi a…..
8ker Függő 2012.03.07 23:55:00
  Friss kenderszagot terel a csípős, tavaszi szél a Diószegi utcában. Kapualjakból, résnyire nyílt ablakokból lengedezik a tiltott illat, a nagy fűvészről elnevezett 8keres ösvényen. Már sötét van, a kéj is kínálja magát, meg a zene, ami nem áramlik, de dübörög néhány…..
8ker Máté az ember II. 2012.02.25 12:49:00
Aki valamiért lemaradt volna a Lánchíd Rádió januári beszélgetéséről, most pótolhatja ismereteit és/vagy bővítheti, hisz a kép ezerszer többet ér a szónál, s a mellékelt mintegy 25 percben igazi közelképet kaphatunk Kocsis Máté polgármester, parlamenti képviselő emberi…..
Hapcikutya 2012.02.29 09:12:05
@bamblur:

Fogalomzavarban kizárólag te szenvedsz,továbbá ha nem vagy képes értelmezni egy leírt mondatot az a saját szegénységi bizonyítványod nem az enyém.

Te és a hozzád hasonló kis fikanickek és a mainstream baloldal által fizetett bérkommentelők stílusa kisértetiesen hasonló,amiket leírsz azok tételesen nem igazak és ez vonatkozik az összes hozzászólásodra.
Tipikus szoci köpködés:-buzi,drogos, etc...mert semmi újat nem tudtok kitalálni mindíg és mindenkire ez az érv.
Hazudtok reggel délben és este.
Még mindíg!
8ker Máté, az ember 2012.01.29 12:16:00
 Minden politikus rendes ember volt; van, akiben marad emberség az után is, hogy megválasztják.  Hogy a mi polgármesterünk melyik, mindenki döntse el - itt egy kis segítség hozzá:  Nem ez volt a címe, de a célja igen annak a beszélgetésnek, amely a Lánchíd Rádió…..
Hapcikutya 2012.01.30 16:57:34
@Magaméry:

Vaúúú nem a mesékben hisz hanem a számokban.Egy vagyonyilatkozat korrupciós bizonyítéknak pont annyira hiteles mint egy vécépapírt pamfeltként lobogtatni.come oooon,kevés lesz ez!
Hapcikutya 2012.01.30 16:10:14
Sebaj,a köpködő bejegyzésből legalább megtudjuk hogy..."Hogy álmok, vágyak, kalandok, kudarcok, félelmek, élmények, nők, példaképek mintha nem is léteznének egy harminc éves ember világában....

A közszereplők közül az értlemesbbje zsigerből nem beszél a magánéletének ilyen fokú mélységeiről,sőt a kérdés lehetőségét sem adja meg mert az nem tartozik másra.Ez a lényeg.

@Kis ember:

Felveti de nem bizonyítja.Igen elenyésző a végtörlesztő képviselők száma a teljes lakossági adóskör megoszlásában.Nyilvánosak az adatok atekintetben,hogy jelenleg mennyi a végtörlesztők száma és bankok kb. mennyit buknak ezen/nap.És még mindíg nem éri el fájdalomküszöböt,ha figyelembe vesszük az előző évek nyereségét.

Ezen felül bátran ki lehet számolni,hogy pusztán a CHF alapú lakáshitelesek esetén az árfolyamváltozás hogyan emelte meg a tőkét mondjuk egy annuitásos törlesztés esetén.A lehetőséggel családok százai menekülnek meg attól,hogy a fejük felől vigye a bank a lakást fedezeti értékig.

Ennek fényében pedig a feltételezés is nevetséges,hogy a döntés kinek az érdekében született.