Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ordu

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Ez van. ..
ordu 2015.02.06 16:11:22
@Virág et.: „A szavazóik egy jó része azért még nem teljesen erkölcstelen ember…”

Az Orbán-rezsim jelenlegi szavazói vagy idióták, vagy gazemberek, vagy hívők. A racionális érvek/tények egyik említett csoportban sem képesek jelentős lemorzsolódást okozni.

@Szindbad: +1
(A még erősebb hatalmi koncentráción + a Lajos kezében lévő corpus delictik semlegesítésén túl ráadásul ezután már úgy is tetszeleghetnek majd, mint akik a zemberek nevében megszabadultak a népnyúzó, belülről áskálódó, hazaellensége oligarcháktól. – Ez a Viktor még a sajáttyait se kíméli, ha a becsületrő’ van szó! Ez egy kurva rendes ember, én mondom, még egy rundot mindenkinek!)
Viccországban (még) mindig bejelentenek.....
ordu 2015.02.06 15:57:07
@vakapad: ja. Véletlenül sem a maszopos ellenzékkel kellett birkóznia Fletónak, véletlenül sem az MSZP-n belül néphagyományként élő fúrás-faragás során tettek neki (is) keresztbe a jó elvtársak.

Hanem azok a büdös értelmiségiek, azok. Már megint. Azokból semmi jó sem szokott származni, már rég megmondták ezt más apparátcsik elvtársak is (a mindenkori, hangsúlyozottan _nem_ értelmiségi élcsapat).

…Hej, muramista, muramista, csak egyszer döntenének úgy ezek az értelmiségiek, hogy most már akkor a _jó_ - nem értelmiségi! - vezetőket választják a nép (és maguk) fölé! Akkor lenne itt jó világ!
Lázár János a Népszabadság szombati számában közzétett nyílt levelében tett ígéretet arra, hogy a súlyosan-halmozottan fogyatékos gyerekek oktatási jogait veszélyeztető javaslatát visszavonja, és az oktatási jogokat kiterjesztő másik javaslatot terjeszt elő. Az ígéret egy részét tegnap délután…..
ordu 2011.12.14 16:28:59
@egerészölyv: köszönöm, hogy így ismeretlenül is lehőbörgőztél. Igen, én is ott voltam például a millás tüntetésen azok között az emberek között, akik normális (biztos találkoztál már a következő kifejezéssel, ha máshol nem, a propaganda-brossúráitokban) polgároktól elvárhatóan kifejezték tiltakozásukat a jelenlegi rettenetes kormány és katasztrofális politikája ellen.

És elhiszem, hogy a kormánypárti hívőként ezt nehéz elképzelni, de mi a "hőbörgésünk" során sajnos nem gyújtogattunk autókat és törtünk be kirakatokat - veletek ellentétben, akik (nyilván jogos felháborodásotokban) a 2006-os borzasztó rendőrterrort _megelőzően_ így adtatok új, speciális magyar értelmet a "polgári engedetlenség" kifejezésnek. Biztos emlékszel.

(...Persze ha nem hívő, hanem valamelyik erre kijelölt kormányszerv bérhozzászólója vagy, akkor ne vedd magadra a fentieket. Elvégre teljesen más tészta, ha valaki pénzért dicséri a hatalmat. Az is csak egy munkahely, nem igaz? A lényeg, hogy meglegyen a betevő parizered.)
ordu 2011.12.14 17:31:54
@aritus: Igazad van, elnézést.
Egyébként ez annyira mulatságos: tökéletesen visszajönnek a pártállami idők otrombaságai. Nem látják be szegények - most sem, ez az "élcsapat" sem -, hogy a netre uszított propagandistáik első körben ugyan befolyásolhatják a véleményeket, de a vonalas baromságaik előbb-utóbb óhatatlanul csak még nagyobb ellenérzést váltanak ki, azaz hosszú távú stratégiaként ez tökéletesen kontraproduktív.

Komolyan, legalább ezt megtanulták volna. Hiszen a vezérkar akkor szocializálódott.