Regisztráció Blogot indítok
Adatok
midnight se - kitiltott

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aránytalanok a közlekedési bírságok? Veszélyeztetik az egzisztenciát? Egyetértünk. De mégis ki a franc szigorította nemrég a szabálysértési törvényt? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
midnight se - kitiltott 2012.04.26 22:21:37
@edcsajka: "Ezek közülünk valók, vagy csak úgy idetévedtek az ismeretlenből?"
- igen, kozulunk valok, es ugyanolyanok, mint mi - te is.
TComment Az emberek kretének 2011.12.14 06:00:00
A sok mély és magas nem maga a betegség, csak a tünet. A tünete annak, hogy az emberek súlyosan és menthetetlenül kretének. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
midnight se - kitiltott 2011.12.14 23:40:20
@Jean-Baptiste Emanuel Zorg: igy mukodik a demokracia, a szolasszabadsag a totalcareknal.
Engem kitiltottak:

1. mert azt mondtam hogy a Csikos meg a valyi alsogatyaban pozolasanak semmi ertelme
-de ezt keresemre Pista feloldotta.

2. Pista ismet, mert azt mertem mondani, hogy a Velodromos korhu ruhas bohockodas hulyeseg. (most hadd ne indokoljam meg miert, de jogom van a velemenyemhez)

3. Azt mertem mondani, hogy az uj Jaguar XJ ocsmany, okadek formaju auto (!!!!)

4. Ma, valamelyik bejegyzesem nem tetszett primko winklinek.

De barmikor tudok ujra regisztralni, a rendszeruk (blog.hu) ezt lehetove teszi, azert, mert ok is tisztaban vannak vele, hogy a kommentelok (mi) termeljuk a penzt nekik.
midnight se - kitiltott 2011.12.15 09:51:52
@Rocko-: "na most ezek után őszintén: akkor minek jársz ide? a negyedévente egyszer esedékes Angéla cikkeiért?"
- Csikos, Motordoktor, Baowah, Zach, es mindenekelott Karotta. Papp Tibit is elolvasom szivesen csak az o cikkei neha olyanok, mint az autoja. Azert amint latod, az ertelmes emberekbol tobb van a szerkesztosegben, mint a hulyekbol.

@hallari: "Ma ez a mennyiség kb. kétnaponta a rendelkezésedre áll"

-nagy hulyeseg, a TC-n van 1 teszt/bemutato naponta, heti 1 motorteszt, 1-2 velemeny/kozeleti cikk hetente, 4-5 hir naponta, + heti 2-3 ertelmes blogbejegyzes (sebessegoltara, belsoseg, robogo) bar ezek a blogok nem nevezhetok igazi cikkeknek, sem stilusukat, sem osszeszedettseguket tekintve. Aztan meg vannak linkek mas blogokra, meg vannak videok.

Ezzel szemben vegyuk pl az Auto-motort. Mar vagy 6 eve van, hogy utoljara vettem, akkor 2 hetente jelent meg, volt benn 5-6 teszt, 4 oldal hir, motorteszt, motorbemutato, stb. Arrol nem is beszelve, hogy az o honlapjukon is van video. Azt is emlitsem meg, hogy az Auto-motornal vannak sokkal szinvonalasabb magazinok is a piacon.

Szoval osszehasonlitasod nem teljesen allja meg a helyet.
midnight se - kitiltott 2011.12.15 09:54:46
@Shadowbull:
""a kommentelok (mi) termeljuk a penzt nekik."
Ez hulyeseg."

- Nem hulyeseg. Lehet hogy neked az ellekezojet mondtak es el is hitted, de attol ez meg teny. Nem vagyok gyerek, hogy elhiggyek ilyeneket, mondja barki is.
Megint kaptunk egy navit tesztre. Látszólag semmi újdonság a nagyobb képernyőn kívül, kezdetben így éreztem. Aztán jött a Spanyolország-próba... Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
midnight se - kitiltott 2011.12.15 09:35:33
@Dömsödi fanclub: En vettem a Garminomat 4 eve, nekem boven sok, amit tud. A tobbi meg kit erdekel?
Raadasul viz- es utesallo is, szoval hasznalhatom turazashoz, motorozashoz is. Ennek megfeleloen nem volt olcso kategoriajaban sem. Es hala Istennek nem erintokepernyos. Bar az utoda, a Colorado mar az.