Regisztráció Blogot indítok
Adatok
devonmusic

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
M.a.csek Jé, ők magyarok? 2015.09.16 17:42:33
Hallgatod a rádiót, önfeledten dúdolgatod azt a jó kis angol számot, közben arról álmodozol, hogy milyen jó is lenne megnézni a zenekart egy londoni klubban. Aztán a műsorvezető bemondja az énekes polgári nevét is, és rájössz, hogy bármikor megnézheted, hiszen hazai…..
Hodosi Enikőt már egyik-másik oldaláról megismerhettük, elég csak a Neo zenekar dalszerző-énekes tagjaként, illetve az Occam-lemez, majd zenekar közreműködőjeként gondolni rá. Most azonban Manoya álnéven elindítja azt a szólókarrierjét, amiről eddig hallani sem akart. Első,…..
devonmusic 2011.12.14 09:40:57
@VLADISZLAV: ..teljesen igazad van,de ne felejtsük el,hogy a magyar tehetségek mind éhen halnának ha arra várnának,hogy a rajongók megvegyék a lemezüket,vagy vegyék a fáradtságot és elmenjenek a koncertjükre...ez abban az esetben is igaz,ha tényleg tetszik amit csinál a zenekar/előadó...sajnos bennünk nincs meg az "értékeink" iránti tisztelet,és büszkeség...majd ha egy külföldi kiadó megjelenteti a lemezt akkor odaállunk nagy mellénnyel és azt hangoztatjuk,hogy "ő magyar,ő a mienk"...és megvesszük drága pénzért a külföldi licenszes lemezt...és ez nem feltétlenül anyagi átgondolás...a művészeknek (így Enikőnek is) szüksége van az elismerésre,bátorításra...ez nincs meg bennünk sajnos...