Regisztráció Blogot indítok
Adatok
doublelayer

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Xanax nevű szer a benzodiazepinek csoportjába tartozik, általában szorongásos betegségek, pánikbetegség és depresszió okozta szorongás kezelésére alkalmazzák- sajnos nagyon sokan hanyag módon, és nem a megfelelő dózisban. Magyarországon gyakorta a Frontint szokták felírni,…..
doublelayer 2018.03.07 19:01:00
@Sarah Kovacs: Nagyon nagy jóindulattal mondom Neked,hogy a Rivotril legalább olyan,ha nem veszélyesebb int a Xanax!!. Leszokni mindkettőről csak hatalmas küzdelem árán kórházi körülmények között tudsz majd. Hidd el tudom,hogy miről beszélek.Főleg,hogy a Rivotrilt a Xanax mellékhatásának kivédésére szeded hatalmas szakmai hibai!! Sürgősen keress egy szakembert aki ebben segít!!
Az én történetem már elég hosszú , megpróbálom összeszedetten úgy leírni 16 év időszakát, hogy a rideg valóságot foglaljam bele !Tizenhat éve meghalt a nővérem hirtelen szív infarktusban, innentől a saját betegségeim mellett az idős szüleim vigasztalása és az ellátásuk…..
doublelayer 2011.12.14 08:15:29
Bennem is vegyes érzelmeket váltott ki a "post".Nem szeretném minősíteni a stílusát,-mert indulatos az írója,így elnézzük ezt. Én 40 évet töltöttem az egészségügyben, mindig a peremén. Először ápolási osztályon aztán idősek otthonában. Tehát azt hiszem,hogy jogosan mondok véleményt.Az ápolás minősége nem az orvoson múlik,hanem a főnővéren és a nővéreken.Az ápolásra fordítható időt nem a dohányzóban kell eltölteni,hanem a kórteremben. Akkor majd meglátja a nővér,hogy kosz van a beteg körül. Amennyiben nem látja meg,-akkor csak egyszer figyelmeztetem,-és aztán mehet az öltözőbe. Mégis hogyan lehet elvárni a minőségi munkát? következetességgel,dicsérettel és példamutatással.A betegnek mindig igaza van. A hozzátartozónak is mindig igaza van. Miért? Mert ők a szenvedők és mi vagyunk arra hivatottak,hogy enyhítsük azt. Mi tudjuk enyhíteni,de fokozni is a kínokat. Lássuk be,hogy nem mindig és nem minden csak pénz kérdése.A jó szót és a mosolyt nem adjuk pénzért. Miért kell megvárni,hogy a hozzátartozók kiboruljanak? Nekünk is jobb ha azt látják,hogy a körülmények ugyan mostohák,de a személyzet mindent megtesz. MERT EZ A DOLGA!!Ha ez látszik,akkor a hála sem marad el.Higgyék el,tudom,hogy mit beszélek. A halált mi sem tudjuk elküldeni de az oda vezető utat megtudjuk könnyíteni. Ehhez pedig olyan csekélység kell mint EMPÁTIA!!Ha minden nővérke arra gondol mikor bemegy egy kórterembe,hogy az én anyukám is fekhetne ott ott,akkor mindjárt más lenne a leányzó fekvése. Gondoljuk csak végig. A 40 év alatt volt az fizetésem 980 Ft ( 1967-ben). és lett 98 ezer Ft. 2005-ben. Ennek ellenére azt mondom,hogy nem pénzkérdése a becsületes munka. ( Elmondanám,hogy a munkám volt a hobbim,-mindig ápoló szerettem volna lenni.)