Regisztráció Blogot indítok
Adatok
banszkigabor

106 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lepje meg kedvesét, édesanyját, nagymamáját, kolléganőjét, főnökét, szomszédját ezzel a csokorral most akciós áron, 8.500.- forint helyett 5.500.-Ft-ért, mely tartalmazza a szállítás költségét is! Nincs kézbesítési időpont megkötés!MÁR CSAK 6 NAPIG RENDELHETŐ!Boldog…..
banszkigabor 2016.03.05 11:23:00
@ÖcsiBácsi1111: Semmi gond, futottam már bele én is ilyenbe. Viszont örömmel segítek, és azt megtehetem, hogy a www.viragavilagba.hu oldalamon adok egy kis segítséget, ami 20% kedvezmény a csokor árából. Ebben a hónapban veheted igánybe, csak az ocsibacsi kuponkóddal. 2 megrendelésre. Ha valami nem stimm, keress nyugodtan telefonon, a kontaktban ott van valahol. Hálásan köszönöm, hogy olvlasod a blogot, így értelmet nyer a plusz munka!!!
banszkigabor 2016.03.05 10:21:12
@ÖcsiBácsi1111: Tényleg ennyi volt a cikk idejében, csak annak már 4 éve. Idén nem csináltunk hasonló akciót, nehéz belőni településenként az árat, ezért maradt egységesen 8.500 helyett 8000, de nem neveztük el akciósnak, mert azért ez nem fedné a valóságot.
Kedveseim,Ma vagyok 3 hetes, vagyis ma 3 hete, hogy megoperáltak. Jól vagyok, melleim fájdogálnak, de egyre kevesebbet, varratok szépek, szombaton megyek varratszedésre.Ma is csodás napom volt :-) :-) :-) de hát ilyen pompás időben, milyen napom lenne? Napsütésre ébredni azért nem…..
2013. március 9. szombat 10 órát aludtam, aztán reggeli után megint aludtam, iszonyatosan szar kedvem van. Amikor már reggel CSAK azt várja az ember, hogy vége legyen a napnak és újra lefeküdhessen, az már elég nagy szarság. Elegem van mindenből!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!…..
2013. március 3. vasárnap Korán keltem, ½ 8-kor a Bea beadta a második fehérvérsejt képzőt, aztán ment szegény ügyelni a Péterfybe. Mi pihiztünk a Micivel, aztán elmentünk az Outletbe, vettünk neki rövid ujjú trikókat J Délre értem jöttek a Toniék és mentünk le…..
2013. március 1. péntek Fél 8 vérvétel a Beánál J + vasalás. Iroda végre, élveztem, volt munka is J Bea hívott, hogy rossz a vérképem, fölhívja a Rubovszkyt. Francba!!!!! Kevés a fehérvérsejtem. Hívtam a Mátrai doktor urat, azt mondta, hogy így ne is töltsünk.…..
Kedveskéim,következzen egy újabb rész a Balogh Béla sorozatból, ami szintén nagyban hozzájárulhat a daganatos betegsége kialakulásához.Érdemes elgondolkozni rajta és ha lehet, változtatni is!4. Rossz tudalatti program..
2013.február 26. keddNagyon szar éjszakám volt, folyton fölébredtem, fájt, száraz volt a torkom, a szám…keserű az íze és ocsmány lepedékes a nyelvem…éjjel már éreztem itt-ott ízületi fájdalmat…reggel már jobban….vettem be fájdalomcsillapítót…olyan érzés, mintha…..
Napsütéses szép reggelt nektek!A kórház és a műtét miatt kicsit elhanyagoltam a Balogh Béla sorozatot, jöjjön tehát a harmadik rész, mely úgy gondolom, hogy mindig nagyon aktuális.3. A megfelelésért vívott küzdelem"Lehet, hogy a magát folyamatosan megbetegítő ember…..
2013.február 23. szombat½ 7 ébredés, éjjel egy ébredés volt 3 körül. Egész jó arány! Jól érzem magam, kvzom, amit ilyenkor nem szoktam tudni. Franc se érti ezeket a koktélokat. Gyönyörű fehér kint minden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! De nem sokáig, mert elkezdett szakadni az eső. Igazi…..
2013.február 22. péntekNegyedik kemó! 8-ig aludtam végre 2 bogyóval. Rendet raktam, mostam….Eszterék jöttek értem 10 után kicsivel és bevittek a Károlyhoz. Jó volt, kicsit lazítottam, ott volt a Brigi is. Kvztam velük, aztán fölsétáltam az Onkológiára a csodás hóesésben…..
Kedveseim,péntek este van, elvonult az összes látogató, szobatársam hazament, doki is elköszönt mára, magam maradtam a gondolataimmal és a szép új cicijeimmel :-)Ma volt kötözés, és meglestem a végeredményt.Hááááááát drágáim, olyan cickóim lettek, amilyenek utoljára 20…..
Kedveseim,tegnap nem tudtam írni, mert szinte egész nap kómáztam az ágyban.Mára eggyel jobban vagyok,bár fájdogál még rendesen, de a lényeg, hogy túl vagyok rajta és minden rendben!!!! :-)Elvileg szombaton haza is mehetek!Szép álmokat!..
Kedveseim,már a kórházból (Országos Onkológiai Intézet) jelentkezem, lassan lefekszem és megpróbálok egy jó nagyot aludni a holnapi műtét előtt.Reggel feküdtem be, pihizős napom volt, nem történt igazából semmi nagy dolog. Még aludtam is délután egy órát :-) Itt volt a doki,…..
2013.február 16. szombat06.00 kelés, tusolás, öltözés, tankolás, irány Kelenföld J Kényelmesen elhelyezkedem egy négyüléses helyen, természetesen szemben a menetiránnyal, mert nem szeretek háttal ülni. És csak nézek ki a fejemből, érzékelem ugyan a mellettem elsuhanó hol…..
Kedveseim,következzen a második rész a Balogh Béla sorozatból, mely legalább annyira elgondolkodtató, mint az előző stresszről szóló rész volt.Alaposan átgondolandó és megfontolandó!"2. Az asszertivitás hiánya (az egyéni érdekek háttérbe szorítása, mások érdekeinek…..
Kötelező olvasmány!http://index.hu/tudomany/2014/02/13/a_taplalkozas_es_az_egeszseg_teveszmei/..
Egy 32 éves mellrákos nő fantasztikus példamutatása!http://www.nlcafe.hu/eletmod/20140213/mellrak-megdobbento-fotok/?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_content=nlcafe&utm_campaign=20140213..
Sziasztok,egy fantasztikus előadás sorozatra bukkantam, ahol az ország legismertebb előadói beszélnek önismeretről, családról és sok más érdekes dologról.Alábbi linkre kattintva megtaláljátok a részletes programot és a jegyvételi lehetőséget.NE hagyjátok…..
Jóreggelt nektek!Fölébredtem 5-kor és nem próbáltam visszaaludni, nem mindig muszáj (erről már tettem említést, hogy néha okkal nem tud aludni az ember, olyankor nem érdemes küzdeni, inkább ki kell használni az időt), fölkeltem és olvastam.Ahogy kinéztem az ablakon, látom, hogy…..
                                                      2013.02.09. Rendületlenül sportolok :-)                   …..
Kedveseim, újra és újra visszatérek Balogh Béla: Többszintű gyógyulás című könyvéhez.Igen, még most is, pedig már véget értek a kezeléseim és a végső rekonstrukciós műtétre várok, de ez nem jelenti azt, hogy teljesen meg is gyógyultam. Amíg a lelkemet nem gyógyítom…..
Csodás napot és hetet kívánok nektek és ne felejtsetek el mosolyogni SOHA!..
2013.február 7.csütörtökMesevilágra ébredtem!!!!!! :-) Nem merem elkiabálni, de talán egy icipicit jobb a nyelvem.Nem értek a számmisztikához, de ez a hatos szám….mintha kísértene…Mamám halála: 1997. január 6.Papám halála: 2004. június 6.Gerincműtétem: 2012. március…..
2013. február 5. kedd Hajnali 5 óra. Megint korán ébredtem. De ma nem lázadok ellene. Elfogadom! Jó a néma csöndben ülni és hallgatni a gondolataimat. Amik persze össze-vissza cikáznak, ahogy mostanában oly sokszor. Kv-zom, cigizem és fáj a nyelvem nagyon. Tudom, hogy a cigitől…..
2013.február 2. szombatSzakadó eső!!!!! Korán keltünk a Micivel, ezért már ½ 8-kor a Tescoban voltunk :-) persze nem volt százasunk a kocsira, ezért csak kosarakat vittünk, amikbe természetesen nem fért bele minden (4 karton innivaló + 4 zacsi), ezért kifelé inkább csak…..