Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pamelafoot

3 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
a jellem erössebb mint a sors 2009.03.12 21:10:22
a jellem erössebb mint a sors 2009.02.23 01:57:00
holnap foljtatom...
a jellem erössebb mint a sors 2009.02.23 01:23:18
Furcsa dolgot figyeltem meg. Mintha valahogy kimaradt volna a társkeresőkkel való foglalkozás ebben a társadalomban, miközben a csapból is az folyik, hogy mennyire sokan vannak társ nélkül. Keresek a neten ilyenféle dolgot, és nem találok. A "randiguru" tavaly január óta nem…..
Erős Antóniáén és Marenec Fruzsináén kívül felejthetőek . Szerintetek ?(Na jó még a Klaudiáé is szép ...)Erős Antónia :Marenec Fruzsina :Zoltán Erika : Galambos Dorina :Kapócs Zsóka : Liptai Claudia : Schell Judit : Jakupcsek Gabriella : Xantus Barbara…..
Az egyik legteljesebb link oldalt a témában szeretném most ajánlani nektek, ez pedig a www.wusfeetlinks.com oldal. Ez már egy kisebb portál, napi frissítéssel, nem csak linkekkel, hanem képekkel is !Az alábbi képek is onnan valók, rájuk kattintva a teljes galériájukat érhetitek el…..
Szerencsére itt a jó idő, előkerültek a szandálok, kis papucsok. Előbukkannak szép színes lábujjköröm is a cipőkből . Egy pár kép a színek kavalkádjából :..
Össze szedegettem egy pár képet magyar hírességek talp képeiről :Ha valakinek van még ezeken kívül, küldheti : footfet@freemail.huD. Tóth Kriszta : Zsédenyi Adrienn :  Tóth Gabi : Létay Dóra : Erdélyi Tímea :Varga Izabella : Vágó Piros : Patrícia…..