Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SatuPad

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A bizottság megtette a jelentését Schmitt Pál plágiumügyében. De kérdem én, minek?? Mi itt a Nívó blogon eleddig nem foglalkoztunk a plágiumüggyel, de most már nem tudom megállni. Demokráciákban az a szokás, hogy ha alakul egy szakértői vizsgálóbizottság, egy olyan bizottság…..
SatuPad 2012.03.29 03:40:13
Tisztelt Praxis,   Nekem eddig a bőrgyógyászatról és a nőgyógyászatról vannak tapasztalataim a soproni kórházban. Ahogy sokaknak, nekem is vegyes véleményem van. A nőgyógyászaton dolgozók hozzáállása szerintem botrányos. 2-szer merészkedtem oda menni, és mind a 2-szer…..
SatuPad 2012.03.24 18:19:21
@IrishOak: Szerintem pedig orvoshoz ment, nem erkölcsi tanácsadóhoz.
 Általában hajlamos vagyok úgy gondolni, hogy a problémák (igen, minden egyes probléma) megoldhatóak azzal, hogy az ember beszív (a szó füves és alkoholista értelmében egyaránt). Nem azért, mert akkor effektíve tényleg megoldódnak a dolgok, nem, ahhoz sajnos tenni is kell…..
SatuPad 2012.01.29 11:59:34
@odamondó: persze ... igaz. Arra a szerre mi is igaz?
Olvasgass: hu.wikipedia.org/wiki/Heroin
Aztán olvasd el ezt: hu.wikipedia.org/wiki/Marihuana
SatuPad 2012.01.29 12:25:46
@Bambano: Más szempontok szerint közelítjük meg ezt a témát :)

Stohl este szerintem arra jó példa, hogy mi történik az emberrel, ha részegen, bekólázva volán mögé ül.

De nem lehet példa arra, hogy a fű emiatt legalizálhatatlan lenne.

Ha az országban csak a Stohl bucikat veszem alapul, akkor mindenki egy felelőtlen narkós... szerencsére nem csak ők alkotják a társadalmat.
SatuPad 2012.01.29 12:42:57
@odamondó: Mégis hogy jött ide a mák? Odamondogatás helyett tanulj meg értelmesen vitázni.

Milyen "agyatlan" vitáról is beszélsz?
Szerinted a heroinnal és a mákkal (feltételezem itt a belőle készülő ópiátokra gondolsz, nem pedig a karácsonyi bejglire) egy kalapba tartozik a fű?

Ez esetben mutass nekem EGY olyan embert, aki túladagolásban meghalt a FŰ-től.
Mi történt volna még tizenöt éve is, ha a közszolgálati tévé egyik munkatársa kiáll egy csendes mező közepére, és bejelenti, hogy az Operaház elé meghirdetett tüntetés érdeklődés hiányában elmaradt? Semmi, legfeljebb a vidéki kisgazda nézők, akik nem ismerik Budapest…..
SatuPad 2012.01.05 00:39:13
@Tölgypajzsos Thorin: igaz ... a fidesznek elég volt majd' két év ahhoz, hogy tönkretegyék az országot ... :)
A Főváros idén sem számított rá, hogy leesik a hó, pedig még az EZO TV-be is betelefonáltak, hogy mikorra készítsék a takarító autókat. A vasárnap hajnali havazás ismét meglepte a Fővárost, ahogy minden évben. A FKF munkatársai azt gondolták, annyiszor esett idáig télen,…..
A múltkori, kissé provokatív stílusú posztban sokaktól megkaptam, hogy mit osztom én az észt, hogy kell minimálbérből megélni. Próbáljam csak ki egy hónapig, hogy milyen az. Ilyen típusú felszólítások sokszor elhangoznak egyébként politikusok irányába is. Szóval kapva az…..
Lehet, hogy már kicsit elfogott a karácsonyi hangulat, de valahogy nem visz rá a lélek, hogy érdemben foglalkozzak az elmúlt napok politikai-gazdasági történéseivel, mégha mégoly jelentős események is zajlanak éppen. Valahogy olyan lerágott csont érzése van az embernek. És a…..
A statisztikák szerint sokkal alacsonyabb a balesetek aránya, ha a sofőr részeg.„Egy friss felmérés kimutatja, az autós balesetek mindössze egyhetedét okozzák ittas sofőrök. Ez azt jelenti, hetedére csökkenthetjük a balesetek számát!” - kommentálta az Európai…..