Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kétbé

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
..
kétbé 2012.10.29 17:40:20
Igaz, hogy a Jawa 250 a gyári gyújtást leszámítva aránylag megbízható motor, de egy kis műhely sosem árt a közelben. Oké-oké, nagy kalapálosakat nem enged meg a kipufogóra berhelt rendszer, de poénnak elsőrangú. Még mondja valaki, hogy a cseheknek nincs humorérézékük.....
kétbé 2012.09.12 15:44:34
@zse: 2 karburátorral is próbáltam, mindkettő 559-es jawa-hoz van és a hiba ugyanaz, de nem gondoltam volna hogy a karburátorbeállítással is lehet gyertyát ölni, érdekes... azt gondoltam ez csakis gyújtás alkatrészekkel van kapcsolatban.
Úgy tűnik, a motoros drift népszerűsége kezdi utolérni az autókét. A divathullám hétről-hétre megszüli a maga videós anyagait – ami néhány éve a streetfighter-kunsztok bemutatása volt, az ma a hátsó kerék dinamikus kipörgetését jelenti.Ennek a motornak az alapja egy…..
  Bevallom, elérzékenyültem: néztem ezeket a szerecsen kölyköket, és az összes régi emlék feltolult. A nagy Babetta Grand Prix, a jawás állórajtok és a rengeteg kölyökkori röhögés – lehet, hogy azóta messzebbre is elmerészkedünk és gyorsabban is motorozunk, de azt…..
kétbé 2012.02.15 11:42:06
@diablos: jót nevettem, ahogy titeket olvastalak! én ugyanezt éltem meg, faterom komárjával, 12 éves voltam, oda akarták adni egy ismerősnek, hogy az csak lom... nekiálltam bütyköltem, tologattam az udvaron, aztán amikor beindult hát... minden napom arról szólt, hogy suli után ki a határba, a "zsírúj" simsonosok otthagytak, de én örültem annak az 50km/h-nak is akkor még bukósisak nélkül
:D
Tavaly, december 13-án számoltunk be az év egyik nagy hülyéjéről, a tolvajról, aki sztreccslimót lopott egy szál cerkával felfegyverkezve, majd érthetetlen módon, feltartott kezekkel próbált menekülni a megtermett rendőrkutya elől. A történet felettébb vicces végkifejletét…..