Regisztráció Blogot indítok
Adatok
O'Wide

0 bejegyzést írt és 82 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt mondják, hogy a tévés személyiségekhez kapcsolt álmaink eleve bukásra vannak ítélve, mert túl sokan csapják nekik a szelet, nekünk meg elérhetetlenek. Most viszont egy kellemes ellenpéldát kaptunk. Az első randihoz néha egy autogramos fotón keresztül vezet az út.…..
O'Wide 2011.12.15 23:25:04
@Dövan:

A mai aktuális topikban írtam ezt:

"Nah, ma végre sikerült beszélnem telefonon a "Sztárommal". :))
Jó kis csevej volt, én elterveztem,h mit fogok mondani, s persze nem úgy lett; valszeg az izgatottságom miatt angolul szólaltam meg, ő meg magyarul "szia-val" köszönt nekem. :)) Ezen fura kezdésen kettőnk közül azt hiszem én lepődtem meg jobban, rá is kérdeztem, h beszél-e magyarul, de nem, mindössze csak pár szót ismer. Végülis jót nevettünk a kezdésen. :))
Nagyon közvetlen, laza volt, s ez rám is jó hatással bírt, gyorsan fel is vettem ritmust, s ment minden mint a karikacsapás. :))
Szóval a jövő héten találka "nála", pontosabban az ő városában, ahol melózik. :) "
O'Wide 2011.12.23 11:13:52
@Dövan:

Sunázás nem volt/van...hogy lesz-e azt még nem tudni. Azt viszont igen,h "túléltem az első kört", még versenyben vagyok.:)
O'Wide 2012.01.18 17:38:29
@ibafaipap:
Köszi, de csak nyugtával a napot.. :)
Azóta három randin vagyok túl, most lesz a 4. "kör." :)
Szóval alakulgat a történet, s közben sok érdekes dolgot megtudtam a csajról, a melójáról, a tv világáról, az országról. Pl. voltunk egy puccos galéria még puccosabb megnyitóján. Ez a nagyon tetszett, olyan volt mint a filmeken; nagy felhajtás, szuper kaja,pia, gyönyörű nők, sztárok( bár én egyet sem ismertem közülük). De mi a lényeg,h már megkóstolhattam édes ajkai finom gyümölcsét, azaz túl vagyunk pár csókváltáson. :) Legközelebb moziba megyünk, utána pedig egyik barátnőjéhez vagyunk hivatalosak egy szűkkörű buliba, bár hivatalosan vacsorának van titulálva, de majd kiderül,h mi is lesz valójában.
„A lány rendszeresen homlokon csókolja a kutyát és egyszer úgy tűnt, mintha szájon is csókolná, de nem néztem oda. És most smárolj a csajjal!” – a pasi hamarosan válaszút elé állítja a kedves barátnőjét, mert vagy ő, vagy a kutya, de a kettő együtt nem fér…..
O'Wide 2011.12.16 00:36:26
@JOKKA21:

:)
Mondanám, h próbálkozz náluk hátha, de mintha úgy rémlene,h férjnél vannak..de lehet,h tévedek. :)
O'Wide 2011.12.16 02:50:26
@JOKKA21:

Az ilyen ribikkel nem kell foglalkozni, vagy egy dolgot érdemes velük megtenni; szénné kefélni őket majd utána kivágni mindet mint macskát.. :)

Ja, Sonya K. finom falat, de ő már tényleg prémium osztály,
Nekem Silvia Schneider jön be még a német nyelvterületről,aki szintén nem kispályás kategória. :)

Én nem is azt mondanám, h különösebben szép J.-T. K. vagy N. É., inkább azt mondom,h nagyon "egyben vannak" összhatásukban tűnnek ki a többiek közül, ízig-vérig nőies nők. Nehéz ezt megfogalmazni, de talán érthető vmennyire. :)

Köszi a jókívánságot, neked is mielőbbi sikereket! :)
O'Wide 2011.12.16 02:56:13
@_Ω_:

Hát "majdnem" eltaláltam. :)