Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Igekötő

21 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
I g e k ö t ő Kedves Látogató! 2015.01.24 14:36:00
Kocsír Anikó vagyok, szövegeket írok. Ez az oldal pedig Neked készült, hogy bepillanthass az eddigi „szövegeléseimbe”, egyfajta portfólióként funkcionál. Olyan írásokat válogattam, amelyek tükrözik számodra, hogy sokfelé forogtam, ezért érkeztek bejegyzések a for-profit,…..
I g e k ö t ő Oktogon Bisztró 2012.08.17 14:31:58
Cégünk a Gastland csoport tagjaként a magyar vendéglátás meghatározó szereplője immáron húsz éve. Mára vendéglátó láncként, hat éttermet és hotelt üzemeltetünk sikeresen, a kor igényeihez híven folyamatosan megújulva annak érdekében, hogy vendégeinknek maximálisan…..
I g e k ö t ő MannaIce 2012.08.17 14:15:22
Cégbemutató kiadványba: viszonteladói hálózat bővítése MannaIce - Kézműves fagylalt mesterfokonA fagyi a nyári édességek császára, mi pedig valami fenségeset kívánunk nyújtani vendégeinknek, partnereinknek ezért az olasz fagylaltkultúrát alapul véve alakítottuk ki saját,…..
I g e k ö t ő Teli mosoly 2011.12.15 13:02:00
A homokozó készletből mindig a szőlőt formázó volt az enyém. De a szőlő mellett persze az én szettemben is ott volt az alma. Sokáig árválkodott, hiszen mint mondtam, mindig a szőlőt használtam én. Az alma olyan szabályos, már-már művészien tökéleteske megjelenése úgy…..
Igekötő 2011.12.15 13:10:34
Igekötő 2011.12.15 21:47:59
I g e k ö t ő Kreatív stúdió 2011.12.15 14:59:00
Cégbemutató a facebook profilra DaVinci Studio Cégünk a kezdetekben dekorációs és reklám anyagok előállítására, forgalmazására szakosodott. A grafikai tevékenységen túl, gépparkunk folyamatos fejlesztésével digitális nyomdává nőttük ki magunkat. Ügyfeleink igényeihez…..
I g e k ö t ő Te hol vagy otthon? 2011.12.15 12:50:00
Igekötő 2011.12.15 13:46:49
I g e k ö t ő Corner Cafe 2011.12.15 13:43:00
Kávézó facebook profil: cégbemutató (részlet) + események ... Egy vidéki kisvárosban, nyári napfényben, teraszon ejtőzni a barátaiddal a diófa árnyékában, kezedben finom borral, az élet nagy kérdéseit fejtegetni - regénybe illően idillikus kép.  Legyen a kisváros mondjuk…..
I g e k ö t ő Laguna Kávézó 2011.12.15 13:30:00
Kisvárosi kávézó/pub facebook profil (részlet) + események szövegei .... Amikor zajlanak a hétköznapok kihívásai, nehezen indul a reggel, kell az indító kávé, amikor üzleti partneredet kulturált, csendes közegben látnád vendégül Dabason, de mégsem a formális irodát…..
Első ránézésre nem mondanám magam kifejezetten különlegesnek. Értékem sem tartozik a megfizethetetlen kategóriába. Mégis azt hiszem, hogy szép karriert futottam be. 1947-ben az olaszországi Carrából márványtömbként indult a pályafutásom. Először Párizsba szállítottak,…..
Sport leírás, akciós kupon vásárláshoz  Havi KUDO bérlet a harcolni vágyóknak és a mozgás szerelmeseinek A sport jelentőségéről és az egészséges életmódról most nem kezdenénk litániába. Ezt vagy tudod magadtól már, vagy nem mi akarjuk elkezdeni megtanítani. Viszont, ha…..
Egy extrém sport túrákat szervező cég honlapjára Célcsoport: Sport kihívások után érdeklődő 18+.   Sétarepülés Ha a hétköznapok feszültségei fölött szeretnél átsiklani, ha a problémákat másik szemszögből, fentről szeretnéd nézni, ha meg akarod ismerni a madarak…..
 A programot lezáró írás  Hét évvel ezelőtt a „non-profit szervezetek működése” című tantárgyam által „inspirálva” (kényszerítve?) töltöttem gyakorlati időszakot egy civil szervezetnél, a Dabasi Lokálpatrióta Egyesületnél. A szervezet vezetőivel való első…..
Három napos élménytúra Zakopanéba Ha sportolni vágysz, de unod a konditermet, tarts velünk Zakopanéba, ahol festői környezetben túrázhatsz, edzhetsz együtt celebekkel és az ország legjobb sportolóival. A képlet tehát egyszerű: jó társaság + aktív sporttevékenység =…..
I g e k ö t ő Más vizeken 2011.12.14 23:54:00
Bayliner cégleírás ... A Bayliner 2007 nyarán megnyitotta első gyári bemutatótermét Magyarországon, ezzel itthon is közvetlen hozzáférést biztosítva termékeihez és szolgáltatásaihoz. A Bayliner a Brunswick csoport tagja, a szabadidős hajógyártásban elismert, piacvezető…..
Részlet a levendula-nap meghívójából … Mindent átható levendulaillat fogad a Kisgyerek Alapítvány Tájházában Dabason, ahol a kert nagy részét levendulabokrok borítják. A kerten túl, a tájház mellett a lócán nagymamák beszélgetnek, míg unokáik a háztáji állatokat…..
Az I. Dabasi Halászlé Köztársaság miniszterei közhírré tették, hogy halfőző fesztivál lesz Dabason. Talán ezzel indult a lavina… A szervezők már márciusban szóltak, hogy számoljunk a programmal, és ettől kezdve folyton benne volt a levegőben az előkészületek illata. Heti…..
Idén is bebizonyosodott, hogy a sári asszonyok készítik a legfinomabb rétest, persze lehet, hogy nem a világon, de nekünk, dabasiaknak egészen biztos, hogy ez a fajta rétes áll szívünkhöz a legközelebb. A programnak idén két fő pillére volt, az egyik természetesen a rétes. A…..
Néha harcba kell szállni, különösen, ha olyan dolgot akarnak lenyomni a torkunkon, ami kicsit sem demokratikus, kicsit sem emberi, kicsit sem környezettudatos. Ez az írás egy helyi népszavazást beharangozó, „tényfeltáró” kiadvány „margójára” készült. Társkeresés Arra…..