Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kicsikincs

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szamárpad Égjen az egyetem! 2013.02.04 13:50:31
A szegedi egyetemen végképp összekuszálódtak a dolgok. Adott ugye a szakállamtitkárság, aminek az intézmények részéről a rektori konferencia a tárgyaló partnere. Nyilván az egyetem egy autonóm, de hierarchiára épülő szervezet, ahogy a hallgatóknál, itt is a jogszabály…..
kicsikincs 2013.02.05 15:12:53
kicsikincs 2013.02.05 15:13:31
@makanyi95: De nem is vicces. :(
Kirúgtak egy brit tanárnőt állásából, mivel az igazgató úgy vélte, pedagógushoz nem méltó posztokat tett közzé a Facebookon. Az ötvenéves tanárnő nemcsak a legjobb szexjátékokról értekezett az oldalon, hanem ex-tanítványait is italozásra invitálta bizonygatva, hogy ő egy…..
Lassan nyelvvizsga nélkül is kaphatunk diplomát. Ha csak ideiglenesen is, de ezt tervezik bevezetni. Évek óta tartó, megoldatlan probléma a felsőoktatásban, hogy rengeteg hallgató a sikeres záróvizsga, és diplomamunka ellenére sem szerzi meg oklevelét, hiszen hiányzik a…..
Nem lennék a mai általános iskolások helyében, akiknek állampolgári kötelességtudatról, növénygondozásról, illetve szexuális – és öltözködési kultúráról is tanulniuk kell majd – legalábbis a tegnap megjelent új Nemzeti alaptanterv (NAT) vitaanyagának…..