Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sebastian Trick

13 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bajnai szövetségese, a Milla az árvizes szójátékkal viccelődik Facebook oldalán. Rajtuk kívül az egész ország összefogott, hogy segítsenek a Duna mellett élőkön,  így nehezen mondhatunk mást: Millások, otrombák vagytok és érzéketlenek. Ritka az a pillanat egy ország…..
Sebastian Trick 2013.06.10 14:24:46
@Kopó: www.facebook.com/media/set/?set=a.586970007991455.1073741831.184272521594541&type=1
itt vannak a drága E2014-eseid...ahogy Pelikán, a Tanú is azért nem volt a gáton, mert ideológiailag képzetlen volt, és ki kellett kupálni, Bajnai is fontosabbnak tartotta ezt a kérdést árvíz ideje alatt...
 http://soundcloud.com/tr-ck-sebesty-n/konc-r-t-kilencedik-meg-ad-sAz itt látható link rejti a Konc-Rét soron következő,immáron kilencedik adását.Nyolc és fél perc tudatos agymasszírozásnak teszi ki magát, aki meghallgatja!Ebben a szellemben kívánok minden legelőnek jó…..
 A rest kétszer fárad, mi egyszer sem, a közönség viszont nyolcadjára fáraszthatja ki a repeszizmait és izmusait. Idestova két hete nem született új adás, de fontos misszión voltam Gasztronómiában. Az itt szerzett tapasztalataimat osztom meg, majd uralkodom. Fogadjátok…..
Konc-Rét Braking news! Rá-Adás 2012.02.10 00:12:01
Kedves látogatók, és hallogatók!Bár hatodik adásunk tegnap készült el, a különleges helyzetre való tekintettel ésszerűnek tartottam egy kiegészítést adni a tegnap, vagy majd csak két hét múlva hallottak mellé, közé, de elé semmiféleképpen! Szóljon tehát a haraszt, amit nem…..
Konc-Rét Hatodjára is arathattok 2012.02.10 00:03:00
Ismét termett nemkellbimbó, és réparetekmogyoró a Konc-réten, úgyhogy szeretettel várjuk azokat, akik szeretik a zöldségeket, de a természetbarátokat is! A vadállatoktól nem kell tartani, már jól laktak a szelídekkel.Mai fő témánk a hó lesz. Tehát hó volt, hó nem volt,…..
Tisztelt egybegyűltek! Nagy tisztelettel jelentem be, hogy elkészült a Konc-rét Ötödik, fog Adása! Hallgassátok jó étvággyal! Remélem nem fekszi meg senki gyomrát, de ingyen szolgáltatás után a  pénztártól valótlan távozáskor reklamáciát nem fogadunk el,…..
http://soundcloud.com/tr-ck-sebesty-n/negyedik-robosztus-ad-sNem is fűznék kommentárt ahhoz a nagyszerű munkához, amit új kollégáim végeztek. Az átalakításokkal véleményem szerint mindenki jól járt, de első sorban Ti, hallgatók, ami be is bizonyosodik számotokra is, amint…..
Mentegetőzni nem szép dolog, mondhatni disznóság. Ennek mintájára publikálnánk Qin Shi Huangdi, kínai császár agyaghadseregének disznóállományát. Remélem ez magyarázatul szolgál a következő adás késésére. Ettől függetlenül aki a hét elején visszanéz, az amellett, hogy…..
Konc-Rét Metamorfizálunk 2011.12.30 11:33:44
Drága látogatók, drága minden!A két ünnep, húsvét és augusztus 20 között nagyjából félúton változások történtek a szerkesztőség összetételében, ezért az egyhetes hallgatás. Az első adásban feltűnt Csöpi úrtól sajnos különböző, illetve ugyanolyan okok miatt meg…..
http://soundcloud.com/tr-ck-sebesty-n/konc-r-t-harmadik-kar-csonyi-kEz is megvolt, még sincs este! Hallgassátok, mert hallgatni Arany, és MR2 Petőfi!Boldog Karácsonyt!Trück Sebestyén ..
Konc-Rét Ma este új adás 2011.12.24 04:02:00
Kapni jó, de legjobb. Ezért kapok én is ma az alkalmon, hogy megörvendeztethessem  látogatóinkat Szen teste alkarmából egy legalább olyan új, mint amennyire nem régi adással. Ezt nem a Jézuska hozza, de még csak nem is a nagy, fekete autó. Vissza az alapkoncepcióhoz, az…..
 http://soundcloud.com/tr-ck-sebesty-n/m-sodik-ad-s-ahol-sz-esik-garnCsöpi úr ma este kivonta magát a forgalomból, de én megígértem magamnak, hogy lesz adás még az este, úgyhogy ha már meg akartam tartani a bizalmamat magammal szemben, beváltottam magamnak az ígéretemet, aminek a…..
Konc-Rét Az Első Adás 2011.12.16 01:35:00
 http://soundcloud.com/tr-ck-sebesty-n/konc-r-t-els-bemutatkoz-ad-sMegérkezett hát a várva-várt bemutatkozóanyagunk mindannyiunk legnagyobb örömére...
Köszöntök minden nedves kedves és időközben elkedvtelenedett jövendőbeli hallgatót!  Mint ahogy azt már mindenki látja, megszületett a KONC-RÉT blog, ezzel is egy lépéssel előrébb vagyunk a világuralom felé. A vakok és gyengénlátókat egyenlőre azzal tudnám…..