Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rezeda

0 bejegyzést írt és 77 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajnálhatja mindenki, aki nem semlegesként nézte az európai klubfutball két szőrtelen művészegyletének londoni bemutatóját. Egyszerűen semmi nem hiányzott a meccsből, a dráma komédiával indult, Almunia révén tragikomédiává változott, a végén pedig a Fabregas kontra Puyol…..
Rezeda 2010.04.02 20:26:49
@két duda( . ) ( . )egy csárdában: Annyiban hasonlított a Debrecen szerepléseire, hogy óriási várakozás, az ember régóta készül egy hajtós szoros meccsre (mondjuk 60-40%), aztán azt látja, hogy csak a mázli az egyik oldalon, a másiknak meg kb a 20. perc után annyi kedve van az egészhez, mint az edzésen a harmadik körhöz. És ezzel el is veszik a semleges szurkolók kedvét, mert nem jó az egykapuzást nézni.
Rezeda 2010.04.02 21:24:23
@rizla: Én nem láttam a Mallorca elleni meccset. Itt viszont látható volt, hogy fel sem merült bennük, hogy a meccset elveszthetik. A 2-2 kb ugyanolyan mint ha 2-1 re vagy 3-1 re nyernek vagy 1-2 re 1-3 ra kikapnak. Barcelonában ugyanis 2 hazai góllal indul a meccs. Szerintem 3-0 Arsenal győzelem lett volna az az eredmény, aminél elgondolkodtak volna azon, hogy hajtani kell a továbbjutásért. Nagyon sok Barcelona meccs után látható, hogy a győzelem elhatározás kérdése.
Rezeda 2010.04.02 21:28:50
@rizla: Még valami az autós hasonlathoz. A példád egy vakmerő hazárdírozásról szól. Nem értem az összefüggést, a Barcelona szisztematikusan felörli az ellenfeleit, olyan mintha kétszer annyian lennének. Nincs benne semmi véletlenszerű. Az ellenfél részéről lenne vakmerőség kijönni a 16 környékéről?
Szinte nincs olyan napja az átigazolási szezonnak, amikor ne röppenne fel valamilyen új hír a Real Madriddal kapcsolatban.  Florentino Perez alig egy hét alatt elérte, hogy boldog-boldogtalan a csapatával foglalkozzon. A spanyol kormánytól kezdve az ázsiai sztyeppék egyszerű…..
Összecsap a futballtörténelem két legnagyobb ádámcsutkája Interbe’, a Lyon sokkal kevésbé esélytelen (a.k.a. esélyesebb), mint azt sokan gondolják, a Roma most biztosan nem EGY-HÉTre megy Londonba, és élő ember nincs, aki meg tudja tippelni, mi lesz az Atléti és a Porto…..
Lenne itt még néhány meglátás, ami nem fért bele online közvetítésünkbe, viszont igen kíváncsiak lennénk kedves mindnyájuk véleményére őket illetően, úgyhogy most szépen sorban önök elé is tárjuk mindet. Ha úgy tetszik, ez lesz a BL három dolog, csak egy kicsit több lesz…..
Nou San Trafford Kösz, MLSZ 2008.04.24 14:11:00
Erwin Koeman a magyar szövetségi kapitány. Hm. Beérett a kopasz szervezkedése, csak addig erőszakoskodott, csak addig fondorlatoskodott, míg hozott nekünk ajándék kapitányt. Szép, új, még alig használt. Nálunk aztán kisérletezgessen kedvére, bontogassa szárnyait. Nem tetszik ez…..
Nou San Trafford Kösz, Fergie. 2008.04.24 00:14:00
A két veretlen csapat pusztító mételyt vetett a tegnapi támadástól legyengült immunrendszerünk megmaradt állásaira, mely csapás súlya alatt görnyedve bőven szórjuk az átkokat mindenkinek a fejére, akinek köze volt a Bl-elődöntők első meccseihez. Hogy rogyassza az ég erre a…..
Olyannyira véget ért a szezon, hogy már a barcelonai sorfal sem vész a bizonytalanság ködébe. A Zaragoza nagyot lépett a kiesés elől. A Villarreal szinte bebiztosította második helyét. Egyetlen komoly kérdés maradt: mire jut a Barcelona a Manchester United ellenében. Egyébként…..
Hiába énekeltük anno lelkesen, a föld mégsem dőlt ki sarkából, más szóval nem történt bombameglepetés, továbbmentek, akiktől jogosan elvártuk, hogy így tegyenek. Méltassuk néhány szóval a kiesőket, hiszen ahogy a Roma a Manchester B ellen, úgy a Schalke is helytállt…..
Ez jutott nekünk. A múlt heti Roma - Manchester United Bajnokok Ligája negyeddöntő után honfitársaink kicsiny, de lelkes csoportja várt Hajdú B. Istvánra. A találkozót a helyszínen megtekintő portugálok C. Ronaldora, argentinok Tevezre, a montenegróiak Vucsinicsre várhattak volna…..
Egy kérést fogalmaztunk meg a csoportkör után az idei Bl-szezont illetően: ne kelljen Liverpool-Chelsea meccset néznünk! Most úgy tűnik, kénytelenek leszünk, hiszen a Pool az Arsenal otthonában ért el döntetlent, ráadásul gólt is tudott szerezni, a Chelsea pedig ugyan kikapott a…..
Ez itt már a nagyok játéka - ilyen egyszerű. A legjobb nyolcig rendszerint eljutnak olyan, a másodvonal élvonalába tartozó csapatok, mint a Benfica, Lyon, Villarreal (2006), vagy a PSV, Valencia, Róma (2007), de akkor jönnek a nagyok és összerombolják a nagy műgonddal építgetett…..
Angol csapatok ritkán vetítenek oktatófilmet Itáliában (legutóbb a MU torinói vendégjátékára emlékezünk nemszívesen), de Wenger céhlegényei most letették a XXI. századi mestermunkát az asztalra. Szó sem esett megilletődöttségről, tiszteletről, túlzott nyomásról –…..
Tök szép emberi érzelem a szeretet, ami tudvalevőleg mindent legyőz, F. Sándor esetében például az újságírószerű viselkedés utolsó nyomait is. Micsoda igazságtalanság, hogy mindig a Hír Tv-t nézem, amikor nem személyesen katasztrófaturistáskodom, forduljunk más csatornák…..
Rezeda 2006.09.21 10:40:07
Sziasztok,
1.Szerintem a Gyurcsany lemondasat illetoen
nincs dontesi helyzet. Dontesi helyzet akkor
van, ha vannak realis alternativak. Most csak egy van: le kell mondania. Egyeb esetben felfuggesztene' az etikat, ami ellentmondashoz vezet. Egy tars. csak ugy letezhet, ha az etika (az abszolut es onmagaban letezo kovetelmeny) es a torv. jogrend harmoniaban van. Es ezert teljesen indifferens, hogy ki mindenki hazudott meg a vilagon Adam ota es hogy a CNN (n+1). ujsagiroja hogyan velekedik a naivitasrol stb.
2. En jelentos mennyisegu adot fizetek alkalmazottkent elore levonva, es a miniszterelnok kozolte velem, hogy - leven evek ota nem csinalnak semmit- ezt arra koltottek, hogy bebizonyitsak szamomra a valosag ellenkezojet. En szemelyesen ezt nem tamogatom tovabba, igy en azzal viselkedem etikusan, ha ezt megtagadom.
3. Gyurcsany egyetlen es orszagmegvalto programjarol a beszedbol kiderult, hogy a.) nincs atgondolva idohiany miatt, de most jobb nincs; b.) fogalma sincs a kovetkezmenyeirol; c.) nem szamitasokon nyugszik, hanem 10-15 ember improvizacioi. Kik azok a "tekintelyes" nemzetkozi elemzok, akik ezt hiteles "vegre valami" programnak tekintik?
4.Nem a kormanyok kapnak 4 evre mandatumot, hanem egy part a programjara (ha van), ezert semmi ellentmondas nincs abban hogy visszahivjak ezt az urget a haverjaival egyutt.
5.A mandatumszerzes es onk. valasztasok csak demokraciaban ervenyesek. Felrevezetett emberek szavazataival megnyert valasztas olyan mint koholt vadak alapjan jogerosen elitelni valakit. Ehhez ragaszkodni nem lehet, ezert van O.V. szavainak a kovetkezo onkorm. valasztasokra jelentese.