Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Qian Pin

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az előkészületek kitárgyalása után mai témánk ismét az interjúkkal lesz kapcsolatos, ráadásul egy vendégírás keretében. Engineer001 összegyűjtött néhány pontot, amire érdemes odafigyelni egy ilyen meghallgatás során. "Igen, igen, tudom, hogy volt már itt egy hasonló…..
„M.-né minden alkalommal valósággal kifacsart az ágyban, és nem azért, mert rossz házasságban élt” – forró sztorival törjük a jeget. Peti arról mesél, hogy M.-né, a jelentős korkülönbség ellenére, tisztességesen kivégezte az ágyban. A talpraesett, nagyszájú…..
Qian Pin 2012.02.06 10:09:49
@mütyür: Csak akkor, ha utána délben nem csapsz műhisztit, hogy valaki adjon pótebédet neked, mert éhes vagy (illetve csaphatsz, de az Jokkát idegesíteni fogja).
:)
Qian Pin 2012.02.06 10:12:17
@JOKKA21: Na most akkor rossz hírem van: Kata (izé Tetkós csaj) meglehetősen, sőt kifejezetten szép és szexi (ezért minden alkalmat megragadunk, hogy ekézzük egy kicsit). A magas barna Norbik egyikébe meg egyszerűen véletlenül "beletenyerelt" egyszer, ami ugye a legjobb családokban is előferdül.
Qian Pin 2012.02.06 10:13:12
@mütyür: Miért, ha szereti, akkor nekiadod?
:)
„Bírósági végzés nem kötött, simán odamehettem volna bármikor, felpofozom és eljövök a gyerekkel” – Levélírónkat ködös magyarázatokkal dobta ki a barátnője, de legalább a közös gyereküket láthatja néha. Ha akarja. Mivel nem házasok, a férfi csak…..
Qian Pin 2011.12.14 11:42:38
@Muha: Azt én nem mondtam!
:)@JOKKA21: Jokka!!! A PANAM-et már nagyon régen megszüntették, a többiek pedig (Delta, bár ezt nem említetted, Lufthansa, KLM, stb.), egyrészt nem akkor indulnak, mikor te szeretnéd, nem vihetsz fel akármennyi csomagot, csak az negedélyezett mennyiséget, nem rakhatsz be egy fürdőszobáőt bele, meg egy hálószobát ággyal, stb., stb. És még jegyet is kell venni rá.
Qian Pin 2011.12.14 11:49:03
@gyvy: Látod, bazmeg, montam, hogy ne bazmeg bazmeg, de csak megbasztad bazmeg, most baszhatod bazmeg!
Qian Pin 2011.12.14 12:25:57
@JOKKA21: De akinek elég pénze van, annak nem az a lényeg, hogy mennyibe kerül, hanem az, hogy nem kell jegyet vennie, menetrendhez igazodnia, hallgatnia, ahogyan a mellette levő ülésen felváltva horkol és fingik álmában egy nagy büdös ázsiai (pl.), a csomagjait a személyzet viszi fel a gépre, ahol a saját szakácsa főz neki, végigheveredik az ülőgarnitúráján, és közben megnézi a kedvenc filmjét egy nagyképerrnyős LED-es tévén. És ha útközben meggondolja magát, akkor továbbrepül valahova máshova. Én még hangszigetelést is csinálnék jobbat a gépemre, mint ami jelenleg van az utasszállítókon, mert nem tudok aludni a zajtól.
:)
„Azt mondta egyszer, hogy az a bajom, hogy konfliktuskerülő vagyok. Miért, ki nem az?? Mutass egy olyan nőt, aki elviseli és szereti a fölösleges feszültséget?? – a lány bikája csenevész figura, mégis rohan a pofonok után. Ha a plázában lelibáz egy lányt, már csak idő…..
Qian Pin 2011.12.12 12:34:58
@Frigyesur: Ő a nőkre gondolt, mikor a konfliktus kerülőkről írt! Elfojtott agresszió pedig egy nőben is lehet (sőt nem elfojtott is befigyel időnként). Tehát a helyes azt lett volna, ha azt írja, hogy a nők azon csoportjához tartozik, akik konfliktuskerülők, és ha vannak indulatai, akkor azokat inkább elfojtja.
Qian Pin 2011.12.12 12:38:59
@Muha: És még te akarsz tag-elni (btw mi az a tag-elés)? Valaki!!!!
:-)
Qian Pin 2011.12.12 12:42:54
@Frigyesur: Ezzel egyetértek. Természetesen vannak kötél idegzetűek, akiket azzal sem lehet indulatba hozni, ha fát vágnak a hátukon, de a többség valóban inkább elfojt és infarktust kap. Tényleg nem tudom melyik a jobb: az infarktus, vagy valami más. Talán egyik sem. Egyébként volt egy ilyen "zsebtigris" kollégám, azonnal robbant mindenért, de ugyanolyan gyorsan le is csillapodott utána, és nem játszotta a sértődöttet napokon keresztül. Nem mondom, hogy rosszabb volt, mint a többiek.