Regisztráció Blogot indítok
Adatok
orchidea25

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Enikő fakogatja New Barthát a ház előtt, mi is van ezzel a dögcédulával, most akkor ő katona vagy sem. Krisztián hárít, szerinte ő nem vert át senkit, és senkinek semmi köze ahhoz, hogy ő miért jött el a seregtől. Enikő más véleményen van, de ez az ő baja. Kapcsolunk a…..
Ott vesszük fel a fonalat, hogy Balázs becsenget Miki és Zsófi eljegyzési partijára. (Hogy honnan tudja, hogy Miki és Nóra lakást cserélt, érthetetlen, és homályba vész.) Nem mindenki örül a tékozló fiú hazatérésének, Miklós az egyetlen, aki nem tud hová lenni…..
Ne tessék aggódni! - mondta nekem a vízvezetékszerelő, mikor látta rajtam, hogy nem hiszem el neki, hogy a frissen festett falról gond és nyom nélkül le fogom törölni annak a piszkos vízsugárnak a nyomát, amit volt kedves odaspriccelni a levegőtlenítés során. - Ne tessék már…..
Zsófi és Zsolt ismét intim közelségbe került a legutóbbi epizód végén, ami a BK univerzumban csak egyet jelenthet: itt biza szex lesz. Viszont a legutóbbi rész izgalmainak epicentruma a Claudia által látogatott sznob bál volt, ahová ő Atikámat kérte fel kísérőnek, de ő inkább…..
Balázs az apjához méltó módon lenyúlta Peti buli-térképes ötletét, és sajátjaként tálalta a profnak. Meg is kapta az áhított melót, de lesz még ennek böjtje. Aliz megtudta Gézától a drog-sztorit, Bartha pedig Non-Stop Ádi sötét múltját, szintén az említett Kertésztől.…..
Az előző részben Timike bungee jumpingolt gumikötél nélkül Claudia teraszáról, elvágva ezzel Atikámat a berlini úttól. Julis hiába várta hős lovagját a pályaudvaron, az inkább Nórával rohant Timike-nézőbe a kórházba. Bartha bevallotta nejének is a dílerkedést, ezért…..
Zsoltot is be lehet szaratni, tudtuk meg az előző epizódból. Kétszer is retteghetett, ugyanis kedves kislánya blöffölt, hogy rászabadította a zsarukat, aztán a drogdíler maffiózó kollégája szabadította rá saját magát. Bandita lelécelt muterral Keszthelyre, mert hát nem jó…..
Aliz és Gizi már-már komikussá fajult ketrecharcával ért véget az előző epizód, és megállapíthattuk, hogy a Barátok közt egyre inkább unalomba fullad és nonszensz jelenetekkel tarkítják (ld. Miklós és Dr Szöszi esetét a légzsákokkal). Kíváncsian vártam, mi jöhet…..
Az előző részben Gizikének köszönhetően gyakorlatilag az egész ház értesülhetett arról, hogy KicsiSzabi egyszer kurválkodott, Nóra és szőke csöcsös barátnője enyhén fejre állt a legurított két liter bortól, és még Non-Stop Ádi is bevigyorgott a képbe, előrevetítve egy…..
Tegnap megtudhattuk, hogy Timike már tizenegy évesen furulyázni tanul, amit kocsiban is lehet űzni, és Atikám is tud benne segíteni; Nóra beégett leendő főnöke előtt, aki valószínűleg már nem lesz a főnöke, és András is nagy nyomozásba kezdett Berényiségét…..
Az ember kimegy egy kicsit tüntetni a napfényes tavaszba, aztán meg leül, és megnézi a Barátok köztet. Így. Kell ennél jobb program? Nem nagyon. Ezt gondoltam, aztán megnéztem, és azóta azon gondolkozom, hogy csinálok valami petíciót Hanna likvidálásáért, mert a faszom kivan…..
Tart a gyász, és az oké, hogy dugott Ádám és Kinga, de hogy dugott, ugye? Azt vártam, hogy hétfőn majd kiderül, volt-e 69, vagy csak egy szokványos menet sikeredett, volt-e benne orál is, vagy mire maradt idő, hány perc alatt ment el ez a nonstop gyerek, de mindezt nem tudtuk meg este,…..
Ó gyarlóság, ó gyenge, gyenge emberi lélek! Szex, szerelem, gyengédség, a Barátok köztben minden van, mit szemnek, s szájnak ingere. Tegnap például ismét felütötte a fejét a féltékenység, és a kronológiai sorrendben nem épp megfelelő, de azt követő megcsalás, és jaj, hát…..
orchidea25 2012.01.20 06:48:58
@villanella: Igen, igen, jól emlékszel. Már a tegnapelőtti hogy is volt ez a fantasztikus Bköztben megemlítésre került, hogy Csocsó, a tavalyi, x-faktorban még Mimi és Gergő (?)néven nem lett méltán népszerű, mivel az első fordulóban súlyos fahangzás miatt kiestek:-)
hogyvolt Barátok közt - 5901-5904 2011.12.12 14:00:00
Vanda Ruanda helyett rehabra, Géza Gáza helyett a Magit-szigetre pattan meg, utóbbi Alizzal, aki Csodaország helyett választotta a randit a Kertész fiókával. Zsófit aggasztja a remete sztori, mert sok képremeket festett Oszi. El is mondta Zsoltnak, aki örült a kép boltnak. Innen…..