Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TheJapaneseModernist

7 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy néz ki, nyertünk :D Rettenetesen köszönöm mindenkinek, aki besegített, de hát no mivel nagy részében videó blog vagyunk, majd megbeszéljük személyesen is ;) Jövő héten újra indul a show!LET'S DO THIS!..
TheJapaneseModernist 2012.09.11 16:38:51
@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: "különös tekintettel az írott blogod aktivitására"
Akkor legyünk különös tekintettel arra is, hogy míg a Hogyvoltot elég sokan írjátok, addig Gergő egyedül van.
Avagy elrontani is nagyon könnyű. Példával kezdenék:                A ruhával nem foglalkoznék most. A legnagyobb gond eléggé szembetűnő, mert Rin szőke. A második gond a smink hiánya. Mindkettőt…..
Ha álmaid karakterének egyszerű a ruházata, ne búsulj. Azt is meg lehet tökéletesen csinálni!Most inkább csak fényképeket mutatok:                     Aki látott már életében egy…..
Kontaklencse több helyzetre is jó:◣ Az eredeti szemszínedtől eltérő szín eléréséhez. Sima barna szemed van, de a karakterednek zöld/kék/piros/rózsaszín szeme van, esetleg mintás? Nem probléma, szinte minden színben és mintában gyártanak már kontaklencsét. A Google jó…..
A kedvenc témám, jómagam nem is tudok meglenni smink nélkül, így megosztom veletek is tanácsaimat.És igen, ez fiúknak is szól. Tudom, hogy első hallásra kicsit furcsa, de nézzétek meg őt: Fiú, mégis sminkelt, és milyen jól tette! Ne legyetek előítéletesek. Ebben a…..
A cél a hajnál is az igényesség. A rajzolt karaktereknek sok esetben van extrém hajszínük, vagy legalábbis a tiédtől eltérő színük. Kezdjük most viszont a legidillibb helyzettel: ◣ Pontosan olyan színű és hosszúságú a természetes hajad, mint a karakteré. Igen nagy…..
Egy apró tipp:Mielőtt elkezdenél varrni, keress rá az adott karakterre, hátha cosplaylte már valaki. Jó látni egy már elkészült ruhát, hisz segítséget nyújt az elkészítésben és a hibák kiküszöbölésében is...
~A blogon olvasható bejegyzések az író személyes véleményét tükrözik.~Tehát a cosplay.Az angol costume (jelmez) és play (játszani) szavak összevonásából ered a szó, és ez nagyjából le is fedi a lényeget.Sokan komolyan űzik, hosszú hónapok kemény munkájával készítik el a…..