Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zarq

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pikkpakk eljön az az idő, mikor a gyereknek már asztal kell. Legtöbbször ez már az óvodáskorban is jól jön, de ha asztalt még nem is tennénk a szobájába - pedig hát miért is ne? -, legalább egy táblát szerezzünk be, már csak a családi béke kedvéért is. Hadd élje ki azon a…..
Karacsi Maci élménybeszámolója következik:A Mexikói úton, ahol a BKV-sok melegedője van, a kisföldalatti végállomsásával szemben van egy étterem, a neve Mexikó Grill Söröző. Nagyon rég óta ismerem, egy időben dolgoztam a közelben is, ezért rendszeresen ebédeltem ott. Egy…..
Zarq 2009.01.27 13:32:10
Ajánlanám az indexen elhalt Áfamánia fórum 5. postját olvasásra: forum.index.hu/Article/showArticle?t=9158092

Akkor talán még mások voltak a százalékok, nem értek hozzá, de mondjuk hogy érdekes.
Személyesen a bankfiókban kell kérni a tőkegaranciát egy tőkegarantált alapra? Ha ez valóban igaz, akkor nem semmi innovációt vezetett be az OTP Bank az internet korában, hogy amúgy is mindig vidám ügyintézőit felvillanyozza a bankfiókokban. Kíváncsian várjuk a PSZÁF vizsgálat…..
Nemrégiben átadták az M0 keleti szektorát, így mostmár boldogan használhatják a várost elkerülni kívánó autósok és január 1-től kötelezően a kamionok, teherautók. Jó, hogy van ilyen lehetőség, örülünk is neki, de annak már kevésbé amiről T3raYon tájékoztatott minket,…..
  Nem hittem volna, hogy még mindig ennek a banknak a hibáit fogom ostorozni, de úgy látszik a kapott témák kifogyhatatlan sorban kerülnek elő, mintha az élet egyetlen banki intézményen keresztül szeretné megmutatni, hogy mit nem lehet, mit nem szabad.Ez talán az igazi banki bakik…..
Kiderült a szörnyű titok, miért nyitott meg félkészen az Aréna Pláza. Természetesen a legkézenfekvőbb magyarázatot adja az elnök-vezérigazgató ebben a bérlőknek szóló kiszivárgott levélben, vagyishogy ki tudják élvezni a karácsonyi roham teljes idejét. A …..
Az alábbi történet egyszerre nyugtalanító és felháborító. A Zugügyvéd hallott már egy-két német vagy osztrák rendőrségi túlkapásról, de ilyen tényszerűen még nem írt le ide senki egy esetet. És az sem vigasztalhat bennünket, hogy nem csak itt korruptak a rendőrök, hanem…..
Zarq 2007.11.21 12:55:50