Regisztráció Blogot indítok
Adatok
carwett.01

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dübörög tovább az American Horror Story 3. évada, de talán a legjobb hír most nem is a változatlanul magas színvonal, hanem a 4. évad bejelentése. Biztosítva van tehát, hogy legalább még 20 részen keresztül élvezhetjük Brad Falchukék agymenéseit. Ahogy a legtöbb rész, ez is…..
Pécs Program November 12 és 13 között a Zsolnay Negyed – Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszéken újhullámos (francia) horror maraton lesz! INGYENES! A részletekért klikk a fenti linkre! ..
carwett.01 2013.11.10 20:21:47
2005-ben mutatták be a Wolf Creek ausztrál horrort, nem mondhatni, hogy a közel 28 millió dolláros bevételével hatalmas sikert aratott. De azért Greg McLean rendező 2010-ben bejelentette, hogy dolgozik a folytatás forgatókönyvén, amely ismét Ausztráliában fog játszódni és megint…..
Már most kijelenthetjük, hogy a 2013-as év úgy lesz a horror éve, hogy a moziba nem férkőzött be egy csontig lerágott 3D-s akció-horror se (mi több, a kötelező Paranormal Activity ámokfutást is megúsztuk). Ezt az űrt fogják januárban pótolni az alábbi produkcióval. Ha csak az…..
Elnézést kérek a folyamatos poszter-postok miatt, de nem tudom megunni :) ..
carwett.01 2013.09.21 17:05:33
A Psychophony akár érdekes is lehetne, hiszen a történet szerint egy csapat, hallucinációktól szenvedő skizofrén beteget akarnak csoportterápiával meggyógyítani. Aztán persze el kezd rázkódni a kamera és minden más is. "Természetesen" ez egy 2006-os, "valós felvételek" alapján…..
Az I Spit On Your Grave horror remake után az Anchor Bay elkészítette a bosszúfilm folytatását. Jemma Dallender New Yorkba költözik azzal a céllal, hogy modell legyen. El is megy egy fotózásra, ám a helyszínen derül csak kis, hogy csúnyán átverték. Megkínozzák, megerőszakolják…..
A sok hangulatos teaser, poszter és kép után ezúttal kapunk valami kézzel foghatót a filmből. Bevallom, kicsit csalódott vagyok a látottaktól, mert egyrészt kissé humororsra vették a figurát, másrészt meg vélhetően egy helyszínes lesz. Én viszont frontra támadó náci…..
carwett.01 2013.05.31 14:24:09
Bizony, bizony. Ahogy azt az óévi összegzésemben is írtam, elértük a bűvös számot a blog életében. Szokás mondani, hogy egy sikeres blog 2-3 évnél nem bírja tovább. Ha körülnézünk a szférában, akkor ez valahol igaz is (sajnos). Mi szerencsére a kevés kivételt képezzük.…..
carwett.01 2013.01.23 21:02:58
Ugyan az előbb láthattunk néhány érdekes posztert, azonban úgy tűnik, hogy az alábbi kanadai mű mindet beelőzi az "ezt látnom kell, de gyorsan" listámon. A történet főszereplője egy régiség gyűjtő, aki megörökli elidegenedett anyjának a házát. Idővel ráeszmél, hogy…..
Sorozatomban olyan filmeket mutatok be, amelyeket a rajongók nagyon vártak, ám a megjelenésük csalódásokat okoztak. Sikerült egy másik porosodó rovatot is feltámasztani. Most mondjam azt, hogy sajnos? A kritikát csak akkor tessék elolvasni, ha már láttátok az első két…..
BDSM nemi betegségek 2009.05.30 23:39:00
Nem lesz a mai bejegyzás túl felemelő és izgi, de úgy gondolom, egyszer erről is kell írnom Nektek. Igen, bármilyen tragikus olvasni, de igenis írni kell róla, mert igen nagy meglepiben lehet részetek.Hogy ki szeret óvszerben szexelni? Senki. Én sem. De basszus kell és kész.Fogd fel.…..