Regisztráció Blogot indítok
Adatok
attleva

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindy Kaling a The Mindy Project című sorozat író-producer-főszereplője és Carson Daly, a The Voice műsorvezetője jelentette be az idei Emmy-jelölteket úgy félórával ezelőtt. A 2014-es, augusztus 25-én, hétfőn este (magyar idő szerint kedd hajnalban) megrendezésre kerülő gála…..
comment:com Hírek kávé mellé 2014.04.09 09:30:00
Julia Louis-Dreyfus egy szál semmiben, a hátára "tetovált" amerikai alkotmánnyal jelent meg a Rolling Stone borítóján. Mert be hullarészeg voltam, twittelte.  Amikor Mindy Kalingot megkérdezték, hogy mit szól a Shameless vígjáték-kategóriába sorolásához az idei Emmy-n, azt…..
Lisa Edelstein, a House-ban Cuddy-t alakító színésznő alaposan megfontolta a sorozatot gyártó Universal új ajánlatát, aminek nagyjából az volt a lényege, hogy az eddigi 175 000 dollár per epizódos fizetését csökkentik, ráadásul kevesebb időt is fog a képernyőn tölteni (ha…..
Az egyik legtöbbre értékelt kábeles dráma, az F/X-nél három évadot lehúzó Damages egy ideig a kasza élén táncolt, aztán a DirecTV megállapodott a gyártó SONY-val és az F/X-szel a jogokat illetően, és a Friday Night Lights-dealhez hasonlóan megmentette a sorozatot. A…..
Egy posztban lerendezzük a Showtime-híreket: a kábeladó második évadot kért a Shameless-remake-ből és az Episodes című vígjátékból, aminek örülünk, még jó, a Shameless kifejezetten jól sikerült, és hozni fog egy-egy Emmy-t Emmy Rossumnak és William H. Macy-nek (mi mondtuk…..
A Fox egyik zászlóshajója éppen hetedik évadát tapossa, és elérte azt a pontot, amikor elkezdődnek a sorozat körüli kikerülhetetlen anyagi természetű huzavonák. A színészek szintjén ugye ott van a szerződések lejártának és meghosszabbításának kérdése (legalábbis Hugh…..
comment:com Hírek kávé mellé 2011.02.28 09:30:00
Tegnap este/ma hajnalban Oscar-gála volt, takarékon a blog egy ideig. Az HBO-nak nem kellet a Diane Keaton főszereplésével készült Tilda című sorozat - a pilotot nem tartották elég jónak. A hollywoodi bloggernőről szóló történetet a Deadline.com alapítója, Nikki Finke…..
A Mr. Skin nevű weboldal 12. éve osztja ki az ún. Anatómiai díjakat, azaz a legjobb filmes és tévés pucérkodásoknak járó virtuális szobrot vagy mi a fenét. A kategóriákat elnézve néha olyan érzésem van, mintha azokat az emlékezetes jelenetekhez kreálták volna utólag (pl.…..
attleva 2011.02.24 21:03:45
@Alhazred: ouch. google --> képek --> lisa edelstein. sürgősen.
Lehetségesnek tart egy közös fellépést egykori társaival Agnetha Fältskog, az ABBA együttes egyik énekesnője (képünkön ő balról a harmadik). "Újra összeállni egyszeri alkalommal - talán egy jó célért -, nos ez olyan dolog, amit szerintem mindannyian el tudunk…..