Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zft

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 10 nappal ezelőtt bejelentett 397 milliárdos megszorító kiigazító csomag szavatossági ideje hamar lejárt, mert ma délelőtt Matolcsy egy újabb, 370 milliárdos megszorító kiigazító csomagot jelentett be. A nyáron megtárgyalt, kiszámított, átnyomott hiperszuperstabil 2013-as…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Sporttárs Röpködnek a nevek 2011.12.23 12:07:00
Nem lehet azt mondani, hogy a magyarországi fogadási botrány kapcsán akcióba lépő Központi Nyomozó Főügyészség a babérjain ülne, kényelmes munkatempót produkálva. Mint azt bizonyára minden, a téma iránt egy kicsit is érdeklődő olvasónk tudja, az utóbbi hetekben különösen…..
Szingapúr immáron nemcsak a kaszinóival igyekszik kitűnni a nemzetközi mezőnyből, hanem természetközeli attrakcióival is. A közelmúltban felújított Bishan Park mellett egy kertészeti megaprojekt keretében 2012. júniusában átadták a Marina-öböl kertjét (Gardens by the Bay),…..
Vastagbőr Beszámoltak 2012.08.31 09:01:00
Régen volt már hátrafelé mutogatás a kormánypárt részéről és a Magyar Nemzet címlapján, ezért úgy kellett már, mint egy falat kenyér, a tegnapi sajtótájékoztató, amin Budai Gyula, Lázár János és Giró-Szász András az elszámoltatást értékelte. (fotó:…..
Vastagbőr Prémiumeső a BKV-nál 2012.02.10 12:07:00
Nagy huzavona után a Fővárosi Közgyűlés január végén megszavazta, hogy 9 milliárdos kölcsönt és 6 milliárd támogatást adjanak működésre a BKV-nak, azért, hogy ha lehetséges, akkor ne csődöljön be februárban. Ezt a pénzt csak úgy tudta előteremteni a Főváros, hogy a…..
 Ezt nem kell kommentálni. Nézd meg a két képet, és értelmezd át, mit értesz "lehetetlen" alatt. A történetről bővebben olvashatsz a MedIQ blogban (amit ettől függetlenül is ajánlok, ha érdekel egy orvostanhallgató blogja). DE! csak erős idegzettel kattints, mert…..
Véleményem szerint, az esetek többségében a szimpla testedzés is elegendő lehet a fogyáshoz (persze az mindig nehezebb, mint a csodapirulákat beszedni, vagy a méregtelenítő teákat inni). David Smith a bizonyíték erre. 2003-ban még 286 kg-ot nyomott, ma már csak 100 kg-ot.…..
zft 2011.12.23 19:03:04
@Tündi:
"Vajon mi az a méret (testsúly), aminél már nem oldható meg a fogyás korrekciós műtét nélkül (itt a bőr korrekciójára gondolok)."

Biztosan van ilyen határ.
Gondolom, fiatalon kicsit magasabb a határ, mint idősebben.
EU-válság, tanhajók és kis csónakok, spekulánsok, euró ... ugyan kérem, az élet megy tovább. Időközben ma a Parlamentben: Reméljük, Wittner ad nekünk egy újabb piros betűs ünnepnapot, az sem baj, ha nem december 24-ét!  Amúgy most már biztos, hogy a nem lesz elég a…..