Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MXYZ

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Az MDF Facebook oldalán posztolták ki Szegő Péter írását, melynek a címe Zsidóként mért szavazok az MDF-re. A cikket nem olvastam el, és bevallom nincs is kedvem. Miért?Alapvetően zsidó vagyok, nem vallásos, de anyám zsidó, az egész családom akit ismerek zsidó, és valljuk…..
MXYZ 2010.04.06 14:10:51
@bryan: Ez minden nemzedékben egy nagy kérdés.
Mitől zsidó a zsidó...mitől jó és mitől rossz.(mint zsidó és nem mint ember)

Nekem erről megvan a véleményem- vélemény,és nem igazság- ezzel lehet egyet, vagy nem egyet érteni.
Én azt vallom, amit a nagyapám, és az ő nagyapja, és az ő nagyapja. Mindenki meg tudta találni a középutat a vallása és a mindennapjai között.

Én hiszek az egy Istenben, és abban, hogy törvényeket adott a zsidóságnak, amit ők elfogadtak. Attól a pillanatból lettek a héberekből zsidók. Ha valaki elutasítja a törvényeket, és ezt az egészet, akkor a zsidóságát is elutasítja. Ez az én véleményem.
MXYZ 2010.04.06 13:33:00
@TaTa86.: nem tudom milyen vallású vagy származásúak voltak a tüntetők vagy a rendőrök. És nem is érdekel.
Ha valakik autókat gyújtanak fel, tankokat lopnak, kirakatokat tőrnek be, engedély nélkül tüntetnek, rendőrökre támadnak, azokat el kell fogni, és bíróságra kell vinni. Azokat a rendőröket pedig, akik ok nélkül alkalmaznak erőszakot, ugyanúgy bíróságra kell vinni.
Ennyi.
És nem azért, mert valaki zsidó, vagy nem zsidó, hanem azért, mert az amit tett törvénybe ütköző.

Egyébként még mindig nem hoztál bizonyítékot arra, hogy a zsidók ezt vagy azt csinálták.
Neveket kérek, és a származásra bizonyítékot.

jegyzem meg, én ugyanennyi keresztényt fogok neked hozni-ha nem többet.

Lopás, csalás, hazugság, és korrupció nem származás függő, hanem erkölcs...
MXYZ 2010.04.06 13:46:32
@ora et labora: csak hogy tudd, zsidók már akkor is éltek a Kárpát medencében, amikor a magyarságnak fogalma sem volt arról, hogy létezik Duna meg Tisza.
Javasolnám neked az Aqiuncum meglátogatását.

Arról nem beszélve, hogy a honfoglaló magyarság elég nagy részét négyelte fel István király és a német barátai.

Kik az ősmagyarok? Koppányt utáljuk, vagy Istvánt?
Nettó 122 ezer, kajajegy, BKV bérlet, üdülési csekk,kultúrautalvány... Mindez tényleg annyira kevés? Mellesleg várom a heti BB díj jelöltjeit a kommentekben! Sziasztok!A tegnapi ’ apehos sírós ’ poszt nálam is kicsapta a biztosítékot. Sajnos 1 barátnőm is állandóan…..
MXYZ 2009.07.19 11:39:40
@futureboy: gondolom most rájött, hogy milyen jó helyen is van... itt a "jó" nyilván szubjektív....nekem az bassza a csőrömet, hogy olyanokkal "vágnak" vissza, hogy "bezzeg én"..... senki nem mondta, hogy mindent el kell vállalni, senki nem mondta, hogy dolgozni kell..... lehet munkanélküli segélyen élni, lehet elmenni külföldre, sőt...lehet ugrani a Lánchídról is... minden az ÉN döntésem.... aki odatolja a seggét, az ne csodálkozzon ha seggbe basszák..... Lehet egyetemre járni, lehet MBA-t csinálni, lehet külföldre menni dolgozni.Ja...hogy én itt szeretnék élni? Hát akkor tessék elfogadni, hogy Magyarországon élni nem olyan, mint nálunk nyugatabbra. Tessék végre elfogadni, hogy ez van. Ha meg nem tetszik, tessék TENNI valamit, és ne üres kliséket dobálni. Ha itt mindenki azt mondja, hogy mindenki lop, akkor ki is az aki lop? Mindenki, csak ÉN nem?
Fel kellene már fogni, hogy a saját sorsáért mindenki saját maga a felelős. Nem a rendszer, nem az állam, nem a szomszéd néni. ÉN....Én döntöttem szarul.....Én jártam szar egyetemre, én tanultam szar szakmát, és én választottam szar munkahelyet....
A fél országnak terápiára kellene járnia...
Ennyit sírni meg hisztizni egy országban sem szoktak...se keletre, se nyugatra...erről vagyunk híresek....ezt a sok energiát másra is lehetne fordítani....
Kicsit szét kellene nézni Afrikában, ahol minden második gyerek éhen vagy szomjan hal.
Kicsit örülni kellene annak ami van, és ha többet szeretnénk, akkor tenni érte...és nem a szomszédot zöld kertje után siránkozni.....
Nehéz...mindenkinek nehéz... anyukám a 60E Ft-os nyugdíja mellett eljár hetente 3x takarítani + gyerekekre vigyáz. Van egy kis kertje, ahol zöldséget, gyümölcsöt termel. Szar neki is...sírhatna is...és néha sír is... de összeszedi magát, elfogadja a sorsát, és dolgozik amíg csak tud, mert másképpen sajnos nem megy... ez van... persze nyugatabbra élő nyugdíjasok nyaralni járnak. Ő sosem volt a tengernél..... ő ide született, és nem ment el. Vállalja a döntése következményeit....
MXYZ 2009.07.19 11:55:59
@venomspawn: Igen..én is csodálkozom, hogy hogyan van ennyi energiája...de mindig azt mondja, hogy az ő szüleinek sosem volt folyó víz a házukban, nem volt mikrohullámú sütőjük, nem volt gáz a házban, fával és szénnel tüzeltek ha volt miből megvenni, mégis szeretetben és a körülményekhez képest boldogan éltek. Elfogadták, hogy nem születtek gazdagnak, és soha nem lesz kacsalábon forgó palotájuk. Dolgoztak, kihozták a helyzetből amit tudtak. Én is erre igyekszem tanítani a gyerekeimet.
Ha nem tetszik ami van, változtass. Köss kompromisszumot, és soha ne sírj azon ami nincs, örülj annak ami van.Különben boldogtalan és kiégett ember leszel....
MXYZ 2009.07.19 12:10:11
@Malacorr: végre egy normálisan gondolkodó.... :-) örülök, hogy vannak még olyanok, akik nem azt nézik, hogy másnak milyen jó, hanem azt is meglátják nekik miért nem olyan szar. Tudja mit miért csinál, mit miért vállal be, mit miért nem vállal.
Kedves Malacorr, gratulálok, és további sok boldogságot neked! Ezzel a hozzá állással nem is lesz nehéz boldognak lenned!
Új MÁV blog Rémség IC 2008.01.05 07:43:00
Egy elégedetlen utas lázadása, a koszos IC miatt. Kérdezem milyen komfortért fizetünk külön díjat ebben az esetben? Kit terhel a felelősség a koszért? Kedves MÁV-Start! Az elmúlt 2,5 évben szinte minden hétvégén volt szerencsém igénybe venni a Pécs-Budapest-Pécs vonalon…..
A Homárnak nincs beható tapasztalata a madarak étkezési szokásai terén, de az legalábbis gyanús frika esetében, hogy az alig fél éves Honda Jazz fényezése az első, a szervizben fénykép alapján madárszarnak detektált folttal az alapozóig bomlik. A lényeg ugye, hogy madárszaros…..
MXYZ 2007.10.18 07:00:17
Tamás története köznapibb nem is lehetne: egy félretérthetően megfogalmazott (='becsali') szöveg miatt feliratkozott egy ingyen-SMS szolgáltatásra, amiről hamar kiderült, hogy heti 960 HUF-ba kerül. Itt jön az, ami ma már különleges esetnek számít: Tamás tajtékzó emailt írt,…..