Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jugis

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez még nem a végleges változat, de ez alapján már működőképesre be lehet lőni a rendszert! Sajnos magadta magát útközben a fényképezőgépem. Hamarosan ki lesz még egészítve! Mielőtt nekiállunk vegyünk egy nagy levegőt, mert nem lesz rövid. Lehetőleg csak az az egy PC …..
Enneagram Az Ötösök jellemzése 2007.12.17 17:00:00
Világkép:A világ tolakodó. Idõ kell, hogy gondolkodjak és feltöltődjek.Típusszerkezet: Fukarság és patologikus elválasztottság Jellemzõk szerkezete: Visszatartás Nem ad Patologikus elválasztottság Félelem az elnyeletéstől Függetlenség Érzéktelenség Cselekvés elhalasztása…..
Jugis 2011.12.12 23:08:35
@tudósmacska:

Bocsássanak meg az ötösök de mintha ezen a blogon, minden ötös mindent tudna. :D A rendszerek fontosak, de ideje belátni, hogy az embereknél képtelenség hiba nélkül alkalmazni személyiségtipológiát.
(Értem ezt főleg a jungi pszichoanalízisre mellékesen).

Nem akrok hosszan fejtegetni, de például egyik 4-es szárnyú ötös barátom (15 éve ismerem), kifejezetten panaszkadós, ő nyíltan éli meg az ötösök azon szentimentalista szokását hogy "minden nyomasztja őt". Szinte folyton panaszkodik, és hihetetlenül cinikus.

És kérem mellőzzük azokat a megjegyzéseket, hogy lehet nem is ötös, mert teljesen biztos vagyok benne, hogy az.
Enneagram A Hatosok jellemzése 2007.12.23 15:35:00
VilágképA világ veszélyes hely. Ne bízz a tekintélyben.Típusszerkezet:Félelem és gyanúJellemzok szerkezete:Félelem, gyávaság és aggódásÁllandó riadókészültségElméleti orientációLekenyerezo barátságosságMerevségHarciasságA tekintély és az idálok felé fordulásÖnvád…..
Jugis 2011.12.12 22:59:39
@Hova tovább:

Határozottan egyet értek.
Enneagram A Nyolcasok jellemzése 2007.12.23 16:19:00
VilágképA világ igazságtalan. Azért vagyok itt, hogy megvédjem az ártatlanokat.TípusszerkezetBujaság és bosszúálló arroganciaJellemzők szerkezete:BujaságBüntetéskészségLázadásElnyomásÉrzéketlenségRavaszság és cinizmusExhibicionizmus (önimádat)FüggetlenségReflexszerű…..