Regisztráció Blogot indítok
Adatok
asdsf

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van egy könyv, aminek a címe: „Virágot Algernonnak” (Flowers for Algernon). Daniel Keyes írta. Egy egérkísérletről szól, amiben a fehérköpenyes tudósok valami spéci technológiára rájönnek, amivel egy egeret minden elképzelést felülmúlóan intelligenssé lehet tenni.…..
asdsf 2011.12.15 11:20:15
De azért, hogy tanuljon valamit had mondjam el, hogy aki ebben a világban számon kéri egy emberen, hogy miért szomorú, az egészen biztosan a hatalom embere. Másképp nem gondolná, hogy ez furcsa. Képzelje magát annak az embernek a helyébe aki tegnap egy késsel szíven szúrta magát egy irodában, mert elvették a jogát hogy éljen. Lene magának mersze számon kérni a szomorúságot? Azért úgy gondoljuk végig. Ez az ember megtudta, hogy évek óta kapott segélyét elveszti és nyomorult 28500 FT-ból kell megélnie, (megjegyzem annyiból amiből én most élek) és ezt ő átgondolja, és eljut oda, hogy fog egy konyhakést és a kabátja zsebébe teszi, és elmegy abba az irodába. Kicsit gondoljuk át, hogy ez az ember utazik a villamoson vagy metrón és megy gyalog, és emberek jönnek vele szemben és a kabátja zsebében ott a kés. És bemegy az irodába ahol a fasiszta bürokrata közli vele hogy mostantól 28500 Ft-ból kell megélnie ami lehetetlen. Én 50 éves vagyok az elmúlt négy évben dolgoztam és nem kellek sehova. És ez az ember 55 éves és már évek óta nem dolgozik. Nem tudom hogy van e családja akikért felelős, de talán egyedül van. És tudja hogy neki vége, és akkor szíven szúrja magát egy késsel. És ez egy kis színes a bulvárhírek között. Hát így játszadozzon tisztelt uram az ilyen szegény emberrel mint én. Hogy legyen tisztába vele, hogy én és a gyerekem ennyiből élünk mint maiért ez az ember meghalt. Hát így fenyegetőzzön bírósággal, hogy lássa mit tesz. De ha maga a hatalom embere, akkor minden hiába, akkor maga is csak egy fogaskerék. A kedves felesége meg ne féljen tőlem mért én még az életben nem bántottam senkit inkább engem szoktak. Mint ahogy maga is tette.
oktatás-filozófia osztás 2009.08.05 21:17:23
tudja valaki, hogy miért tanítunk írásbeli osztást a kisiskolásoknak? napok óta ezen jár az eszem, de nem tudom. a közhelyes válaszokat (pl akkor jó ez a tudás, ha egy lakatlan szigeten kell 365-felé osztani az árpasört) kihagyva nem jut eszembe semmi. egyébként én is azt hittem,…..