Regisztráció Blogot indítok
Adatok
R.Ivan

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Testünk különböző pontjain olykor kis göbök, csomók, dudorok jelenhetnek meg. Hajlamosak vagyunk rögtön a legrosszabbra gondolni, holott a rettegett betegség, a rák helyett lehet, hogy egészen ártalmatlan, inkább fájdalmat és esztétikai problémát okozó elváltozásról van szó. Segítünk eldönteni, hogy…..
R.Ivan 2017.04.30 07:42:49
@miyagawa: Nekem kb. 1 hónapja szedtek ki egy lipómának induló (végül talán ateróma lett a zárójelentésen) zsírcsomót a gerincem mellöl pont a hátam közepe táján. Szép nagyra nőtt 8 év alatt. Ennek az volt a menetrendje, hogy bőrgyógyászati klinika (ide nem kell beutaló, spórolsz egy háziorvost), mivel nem tudnak vele mit csinálni, sebészeti beutalót ír, ott pedig kapsz egy műtéti időpontot, nálam ez 2 hét volt. Ez jóindulatú, egyáltalán nem biztos, hogy ilyen gyorsan kapsz időpontot, nekem szerencsém volt, kifogtam Szegeden a legkedvesebb sebész orvosnőt, aki tényleg segíteni akart. :)
Ilyen is van: Andrást felhívta a postás, hogy merre van, mert a lakása előtt áll a csomagjával. Mivel 5 percen belül áthidalta a távolságot, a kézbesítő megvárta. Én egy mai történetet szeretnék megosztani Veletek, ami a sok anti-Posta poszt után talán egy kis felüdülés…..
R.Ivan 2014.02.15 08:19:47
@ColT: Jó ilyet is olvasni. Mifelénk mostanság azzal szórakozik a Posta, hogy vársz csomagot munkahelyre, amin elöl a neved, utána a munkahely címe, majd nem veheted át a csomagot. (Holott nem az intézmény a címzett!!!) Csak az intézmény megbízottja veheti át, szépen minden csomagért el kell mennie a központba a megbízólevelével. Alig okoz ugye konfliktust. Vagy rendelsz otthonra, és mivel dolgozol, teljesen esélytelen időben hozzájutni, ugyanúgy mehetsz be személyesen, már ha tudnál, hiszen dolgozol!!! Mikor??? Jó lenne felszámolni ezt a kommunizmusból ránk ragadt hulladék intézményt, ahol lehet kerülendő. Csomagküldőkkel meg alap a telefonfelhívás, ha nem talál címen, és addig megy míg át nem adja, tekintve ez a munkája.
Január elsejével bezárt a régió egyetlen anyatejgyűjtő állomása Debrecenben. Az állomás bezárása mindenféle egyeztetés nélkül történt, mondják az orvosok. Az RTL riportot forgatott erről, és csodák csodája, de a forgatás után Kósa Lajos sajtótájékoztatót tartott, ahol…..
A Honvédelmi Minisztérium és az Indafotó által meghirdetett Katonák.Hősök fotópályázat keretében április 13-án, pénteken az MH 86. Szolnoki Helikopter Bázisra látogattunk a fotózás és harcászat iránt érdeklődőkkel. Ha a képek láttán kedvet éreztek a nevezéshez,…..
R.Ivan 2012.04.20 22:18:00
@mokeus: Egyetértek, a fegyver arzenál oks, a mi pénzünkből, csak kicsit Tel-Aviv gyanús. Persze mezei katonák, csak parancsot hajtanak végre, ha úgy alakul...
A képek teljesen jók:)
Ha elképzelünk egy vegyesbolti eladót, aki majd minden terméknél a fejét vakarja, hogy akkor ezen a terméken mekkora is az áfa kulcs, nem az adóegyszerűsítés és a gazdaság kifehérítése jut az eszünkbe. Két csoport jár majd jól a sokkulcsos áfával: a pénztárgépüzletág…..
R.Ivan 2012.04.13 21:02:13
@ihatethisindapassthingy: Abszolút egyetértek. Az áfát be lehet szedni, az szja-t meg nem. Az áfacsalós dolgokra meg van megoldás, csak be kéne vezetni 1-2 törvényt. (Pl 20 éveket osztogatni, van ahol az emberölés után a 2. legveszélyesebb társadalom elleni bűncselekmény az adó elcsalása...)
R.Ivan 2012.04.13 21:29:48
@ihatethisindapassthingy: Még ehhez jön, hogy mindenféle segély, ellátás, kedvezmény jövedelemhez kötött. (Már ami nem alanyi jogon jár) Gondolok itt egy sima illeték befizetésre, 30 milliós ház után, de hát minimálbéresek szegények...Így jönnek elő egy szerintem másik poszt témáját szolgáltató igazán durva, bicskanyitogató társadalmi igazságtalanságot szépen szemléltető történések.
Attila küldte be az alábbi panaszt, melyben arról ír, hogy a Zalaegerszegtől Budapestre tartó gyorsvonat Győrben annyira megtelik, hogy utána már csak komoly harc árán lehet bárkinek is felszállnia. Ez a hering-jelenség ismeretes, főleg a diákokkal zsúfolt csúcsidőben, vasárnap…..
  A munkaadók 7,5 millió forintig adómentes támogatást adhatnak dolgozóiknak a rögzített árfolyamú végtörlesztésre - közölte Selmeczi Gabriella, a Fidesz szóvivője csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján, utalva az Országgyűlés erről szóló hétfői…..
Egyik olvasónk találata a november 19-i időjárás-jelentésből, amiben Noémi középkorú, öltönyös férfiember képében jelent meg, pedig már elmúlt Halloween, a farsang meg odébb van...
R.Ivan 2011.11.21 16:52:22
A Délmagyar címlapján vezércikként jelent meg, hogy a biciklisek milyen nagyon szabálytalanok, bizony. Példa erre a Dugonics tér, ahol a biciklisek 70%-a szabálytalan volt, mert a zebrán tekert át. Az újságírónak csak az nem tűnt föl, hogy szabályos lehetőség nincs a…..
Utolsó meccsére készül a thaiboxos Kunkli Tivadar. Ellenfele a nála 100 kilóval nehezebb amerikai Bob Sapp lesz. A felkészülés körülményeiről kérdeztük a magyar bunyóst. HírCsárda: Hogy készül a meccsre? Vannak különleges módszerek egy ilyen, láthatóan nehezebb és…..
R.Ivan 2011.04.29 17:15:35
Képzeljétek, a japán kormány a Fukusima prefektúrában élő gyerekek sugárzásterhelésére vonatkozó egészségügyi határértéket kicsit feltolta. Jó magasra, az erőművi dolgozókkal azonos, 20 millisievert/évre, azaz a korábban felnőttekre vonatkozó szintnek is a hússzorosára…..
Orbán Viktor már tavaly nyáron bejelentette a Nemzeti Eszközkezelő felállítását, de azóta alig esett szó a dologról. A különadó helyett a devizahitelesek problémáinak megoldását kellett volna lenyomni a bankok torkán. Lazulnak a BAR-lista szabályai, vagyis hamarosan csökken a…..
- Elkúrtuk, elvtársak. Nem kicsit, nagyon. Szégyent hoztunk a vörösökre.Na ez lehet az az első pár mondat, amit Luca di Montezemolo intézett az egybegyűltekhez a Abu Dhabi-i nagydíj után. És akkor még nem is tudja, mekkorát csalódtam bennük én, itt, a képernyők előtt, mintha a…..
Az alábbiakban egy megözvegyült férj levelét tesszük közzé, aki a felesége halála után hiába intézkedett, öt év után felszólító levelet küldött az OTP.   „2005 májusában veszítettem el a feleségemet. A halálát bejelentettem az OTP felé, leadtam a…..