Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kicsirigo

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Sziasztok!Szeretném bemutatni nektek Hakut, akit tavaly augusztusban dobtak be a teraszunkra, 2 hetesen.Nagyon rossz állapotban volt, a macskanátha ráhúzódott mindkét szemére, nem akart enni, pedig még macskaanyatej-pótló tápszert is kapott.Aztán megtaláltuk a tökéletes…..
Reggel arra béredni, hogy ez ELMŰ emberei kikötik a villanyórát, pláne azután hogy befizettünk épp ennek a szolgáltatónak egy valag pénzt, nem lehet kellemes. Levélírónk éppen így járt, egy valahogy kimaradt novemberi tartozás miatt került ebbe a helyzetbe és kellett még a…..
László szerint több ezer Genertel ügyfél kapta meg azt a levelet, amivel őt is megpróbálták behúzni a csőbe. Tájékoztatásuk szerint ugyanis nem jó adatokat adott meg, ezért nem tudták beszerezni az "érvényes kártörténeti igazolást, az előzmény biztosításról",…..
Ibolya nem gondolta komolyan a Celldorado IQ-tesztjét, ezért beírta a felugró ablakba a telefonszámát:Egy évvel ezelőtt vettem észre a Fillér utcában sétálgatva, hogy egy álomszépen csillogó hatalmasnál is hatalmasabb vadonat új mesebeli terepjáró parkol a II.ker.Fillér utcai…..
Zoltán családdal tervezett Balatoni nyaralása nem zajlott zökkenőmentesen: a szállodájukban partizott a Siófokra érkező külföldiek leghangosabb különítménye, ittas turistalányok dörömböltek éjszaka az ajtaján, de hiába reklamáltak, a hotel személyzete csak 10 perc csöndet,…..
Végre egy pozitív hír a nyomasztó gazdasági környezetben, távol még a világvége! A Budapest Bank például hamarosan megtelik pénzzel, így lakossági és üzleti ügyfeleik papírfecnijeire sem lesz már szükségük. Hogy soha többet, még véletlenül se fizessen be pénzt senki,…..
kicsirigo 2009.04.08 10:49:23
@MisterY: Hát ugye a "tiszta" pénz, kereset túlnyomórészt banki utalással van kifizetve...de aki zsebre kapja, az már úgyis spórolt eleget ahhoz, hogy azt a 300-at kifizesse.
Mint azt a Homár már múlt héten felderítette, csak "99,98 százalékosan adták át a hidat", ezért lehetséges, hogy nem mindenhol égnek rajta a ledek, illetve, ahogy azt Vikus tapasztalta, a hídra felhajtás is logikai feladvány, minthogy nincs kitáblázva, így az autósok…..
Neander is kiszúrta, hogy pénteken sorsfordíthatnak a MÁV Biztosító kiszopatott ügyfelei, akiktől most 10 ezer forint pótdíjat akarnak beszedni. Aki ezt nem szeretné befizetni, annak azt javasoljuk, pénteken délután 1-kor legyen a Tatai Honvéd Sportegyesület (2890 Tata, Május 1.…..
Orsi majdnem a saját szemével látta, ahogy egy csapat parlagfű könyörtelenül bepollenez egy ikarusznyi cseszlovák wellnessnyugdíjast: A média nap mint nap tele van a parlagfű elleni harccal, különböző programokkal, tervekkel, bizottságokkal, melyek mind arra hivatottak, hogy a…..
Subba Gecimédia - Mónika őszinte 2007.01.22 14:57:00
Szép azzal szembesülni, hogy még a hülyéknek a tévében is van emberi oldala. Sőt, még Erdélyi Mónikának is. Ahogy levetkőzi azt az elviselhetetlen, álszent arcát, és ahogy konkrétan más hangon is kezd el beszélni, amint kiesik a szerepből, komolyan mondjuk, majdnem megszerettük.…..