Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GeriTol

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nagy habfészek és az átrendezés után úgy döntöttem, hogy egybe engedem a két halat. A hím eleinte eléggé sokat kergette, de ez egy kis idő múlva elkezdett csillapodni, mostmár néha a nőstény zavarja el a hímet. A hím amióta megvettem (8 nap) nagyon sokat fejlődött,…..
Megvettem a fűtést, egyből beüzemeltem, és még pluszba raktam fórró vizet az akváriumba. A hal kb. 15 perc múlva feléledt, és már egész szépen kezdett úszkálni. A fűtésel együtt vettem még 3 zacskó kavicsot az akvárium aljára, és szúnyoglárvát (eléggé büdös) , de a…..
Üdv. mindenkinek!Az egész történet úgy kezdődőtt, hogy megigéretem valakinek valamit. Történetesen azt igértem egy táncos ismerősömnek, hogy a születésnapjára kap egy halat. Ez nem egy rosz elgondolás, de mivel már régen foglakoztam akvarisztikával, nem tudtam hogy hol vannak…..
NetMoney Hírek 2008.11.22 17:15:00
Üdv!Mostantól csak olyan pénzkeresési lehetőségeket jelenítek meg az oldalamon, amelyek-ből már kézhez kaptam a pénz! GeriTol..
NetMoney Üdv. a Netmoney-n! 2008.10.03 04:42:00
Köszöntelek a Netmoney-n!Remélem az oldal sokat fog segíteni a netes pénzkeresésben, mindazoknak akik szeretnének jól keresni!..
 Vadkendert találtak a szófiai kormányközpont előtt, jóllehet a bolgár kabinet országos akciót indított a növény termesztése ellen. A "hatalom küszöbén" akadtak vadkenderre Bulgáriában: közvetlenül a kormányzati központ előtt. A növényre - amelynek…..
Erősen rákkeltő, a tüdőt roncsoló radioaktív polónium is van a cigarettákban állítja egy amerikai tanulmány, és erősítik meg magyar szakemberek - írja a Népszabadság.Egy tekintélyes orvosi lap szerint a veszélyes radiaktív anyag jelenlétéről már évtizedek óta tud a…..
Tűzoltók segítségével menkítettek le egy magas fáról egy másfél méteres leguánt, a főváros XI. kerületében. Mivel az állat gazdája tudta bizonyítani, hogy a leguánt vásárolta, így a szökevény visszakerülhetet valódi tulajdonosához. (MTI)A leguánt egy nő vette észre…..
e-mindenkilapja WiFi detektor 2007.09.28 07:51:00
 Sokan szeretnek útözben blogolni, híreket olvasni, de ehhez kell WiFi. Ennek a pólónak köszönhetően nem kell mindig elővennünk a laptopunkat, hogy megbizonyosodjunk rólla, hogy van e a környezetünkben net. Csak ránézünk a pólónkra, és máris megvan a válasz! A csíkok a…..