Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Judith0903

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megtaláltuk a világ legjobb homokszóró szettjét. Te is könnyen elkészíttetheted ott, ahol gravírozást is vállalnak. Egy szép boros doboz kell hozzá és természetesen a homok. Szuper, nem? ..
A Homár régóta nem érti, hogy egy adott név, cím, telefonszám, időpont mátrixból hogyan sikerül futároknak rendszeresen elkerülniük a címzetteket. Gáborral harmadszor játsszák el, hogy a szomszédba csengetnek, nem veszik fel a központban a telefont, hajnalban hívják,…..
Judith0903 2011.12.09 12:04:59
@Prof. William: Én is így jártam:@ Reggel 8kor ébresztett a kedvesnek nem mondható hölgy hogy nem járok e valamelyik szomszéd faluban:O Mondtam hogy nem de otthon várjuk. 8tól 11ig vártam, 11:18kor hív ismét hogy nem járok e valamerre? Mondtam neki hogy nem, de már nem tudok rá tovább várni ezért módosítanám a szállítási címet! Teljesen felháborodott hogy ő már elindult hozzám feleslegesen, és hogy most már ne variáljak. Mondtam neki hogy akkor minek hívott reggel?? (Általában akkor szoktak hívni amikor a közelben vannak)Erre az volt a válasza hogy fogalma sincs hogy ki hívott engem de ő biztos nem:O Szóval nálam is nagyon leírta magát a cég:S