Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xPéter

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Droli tegnap remek posztot írt Hisztiország címmel. Remélem nem követek el nagy hibát, ha úgy foglalom össze az írását, hogy a magyar választópolgároknak mindig az aktuális kormány politikájával van bajuk, és emellett a mindenkori ellenzék politikáját mindig jobbnak tartják.…..
xPéter 2012.05.24 10:40:32
@belekotty:
A 8 évhez nem csak levonni kell tételeket, hanem hozzáadni is: privatizációs bevétel egyezer milliárd. Így az már 3 ezer milliárd lesz.
Továbbá a Fideszest csökkenteni kell a Szocis átlag deviza árfolymaok alacsonyabb volta miatt, hiszen ők megörökölték ezeket az adósságokat (t.i. nem csak nálunk értékelődött le a forint, hanem a térség összes devizása is leértékelődött). Bár érzésre a manyup 3 ezer millárdja -0,5 ezer mrd MOL még így is elhúzza a számokat, no meg az, hogy csak 2 évvel osztjuk.
Ha valaki ki tudja számolni, akkor ne tartsa vissza, kíváncsi vagyok.

Általánosan:
Egyébként hogy van az, hogy az egyik ábrán 20 év alatt 20% a növekedés a GDP-ben, a másikban 30%?
Az idén 30-40%-kal csökkentek a napelemek árai (sajnos ez Magyarországon kevéssé látszik, "hála" a forint mélyrepülésének). A napelemek áresése azt is jelenti, hogy egyre közeleg a napelemes áramtermelés versenyképessége. De meddig csökkenhetnek még az árak? 2010. május és…..
xPéter 2011.12.09 12:00:53
@NEX POWER:
Néhány kérdés:
Megosztanád a beszerzési forrást?
Melyik napelemet vetted?
Miért vettél kétszer akkora invertert?
Péter