Regisztráció Blogot indítok
Adatok
delirium29

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Blog olvasók! A napokban szerencsém volt egy érdekes elbeszélgetésen részt venni! A csömöri Teli Tál hirdet konyhalány ill. pultos állást. A tulajdonos mindenkit behív elbeszélgetésre és közli a munkafeltételeket:   -munkaidő reggel 7-től este 9-ig -2 nap munka…..
delirium29 2012.04.29 10:31:56
@Michael Scott regional Mgr.:

Hiába mosod akkor is minden törvénytelen, amit ez a vállalkozó csinál. A pihenőidőről nem sokat tudunk, de én még nem voltam olyan vendéglátóhelyen, ahol egy óra ebédszünet van! 14 óra meg 14 óra munka nem 12!
Kedves Olvasók!   Az előző munkahelyemről szeretnék több érdekes történetet megosztani veletek.A munkahely egy kisvállalkozás volt, de ez ne tévesszen meg senkit, csinos kis összeg volt a bevétel, a főnököm aranyórát hordott és a háza drága perzsaszőnyegekkel volt…..
delirium29 2011.12.09 16:46:06
@Scrabantia:
Az nyílászáró árajánlat készítéséhez akkor szólj hozzá, ha már csináltad! Nem listából nézzük ki az árat, ott a lista ár van megadva és azt kell beszorozni pl: listaár*0.95*0.72*0.9*haszon. Ez ablak típusonként változik és kb.7 féle ablakot árul egy ilyen kisvállalkozás. Más a műanyag más a fa szorzója. 3D-s programmal rajzolod meg a nyílászárót redőnnyel, párkánnyal ha úgy kell és tudnod kell tervrajzot is olvasni mert a projektmunkához a tervező nem fogja neked kiírni a méreteket. Könnyű más munkáját lenézni amíg nem csináltad!