Regisztráció Blogot indítok
Adatok
emigralt

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tamás bélszint rendelt az oktogoni Friday's-ben, de a második kísérletet is visszaküldette, annyira ehetetlen állaga volt. Ennek ellenére egy rövid veszekedés és rendőrséggel fenyegetőzés után kifizettették vele, amit nem fogyasztott el:Körülbelül két héttel ezelőtt, egy…..
emigralt 2011.12.08 23:57:45
Eloszor is jobban el kellett volna olvasni az etlapot, ugyanis belszin nincs rajta, csak hatszin. Masodszor az nem derult ki, hogy hogyan is kerte a kedves vendeg azt a bizonyos "belszint". Ugyanis nem mindegy, hogyan van atsutve. Ha teljesen at van sutve, akkor tenyleg gaz. Egy steak medum jo, bar mindenkinek meg van a sajat izlese. Egyebkent meg ha valaki tud angolul akkor ajanlanam: www.jamieoliver.com/recipes/member-recipes/Simple%20Sirloin%20Steaks/1002

Itt ugyanis kiderul, hogy a belszint eleg 15 percig pacolni. A jo magyar marhat azt lehet, hogy honapokig kell, de meg akkor sem lesz jo.
Masodszor, ha szeretned erezni a whisky izet igazan, akkor rendelj egy whishy-t tisztan. Harmadszor a spritot nem nagyon tudjak vizezni ezeken a helyeken, ugyanis a Coca-Cola Company megy ki es allitja be a gepeket, hogy megfeleo aranyban adja a szirupot. Az elofordulhat, hogy a szirup eppen kifogyott es nem vettek eszre az ott dolgozok. Az meg a kedves rokon balgasaga, hogy nem kert egy masikat, ha erezte, hogy vizizu.
emigralt 2011.12.09 11:21:12
@ökörpöröly: Argentinabol, valahogy csak oda kell szallitani! ;)