Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Boribaba

2 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mit tehetne az állam és mit nem azért, hogy több gyerek szülessen. Két lista. Orbán Viktor miniszterelnök péntek reggel a Kossuth rádióban azt monda: „Átfogó megállapodást akarok kötni a magyar nőkkel. Mondják el, mi pedig értsük meg, mit akarnak. A gyerekvállalás a legszemélyesebb, de a…..
OK, akkor most a mindenki estéjét (2012. január 13, péntek) felborzoló kabátlopás ügyét elmesélem...Röviden: Nem volt kabátlopás. :)) Hosszan: Megyek, venném fel a kabátom, hogy Radics Mátéval mehessünk haza. A sálam a helyén. De alatta egy másik kabát. Megborzongtam a…..
NetHarsona Mire jó a Twitter? 2011.12.09 10:27:00
 Berényi Konrád előadása a Net-Works képzésbenŐszintén fogalmam se volt róla eddig, hogy mire jó a Twitter. Csak annyit tudtam, hogy egy felület, ahol 140 karakterben mindenki megoszthatja a gondolatait azokkal, akik erre kíváncsiak.De kiknek a bejegyzéseit láthatjuk, és kik…..
NetHarsona Bevezetés 2011.12.09 10:15:00
Ez a blog a Kürt Akadémia NET-WORKS képzéséhez kapcsolódik, a képzésen tartott előadásokról, témákról ad egy képet a résztvevők szemén keresztül.És akkor lássuk, hogy miről is tanulunk mi itt. Jöjjön a bemutatkozás:"Miért pont a NET-WORKS nevet…..