Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MindenÁron

1 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt hetekben-hónapokban volt szerencsém beszélgetni személyesen és online a fideszes szavazók keménymagjával, néhányukkal kérdőívet is fel tudtam venni és ezek alapján néhány érdekes megállapításra jutottam - nemcsak a Fidesz, hanem összességében az ellenzéki pártok lehetőségei kapcsán...
MindenÁron 2018.09.04 16:42:10
@torró: Szívemből szóltál! Köszi, nekem már nem kell leírnom...
Az HBO Last Week Tonight with John Oliver című műsora elég kurrens és releváns, így azon sem lehetett csodálkozni, hogy a tegnap esti műsorban az országgyűlési választásokkal is foglalkozott, sajnos elég röviden, de hát kis ország, kis foglalkozás...
Ez egy kalapemelős poszt. Ilyet kurvára ritkán írunk, de most helyzet van. Kormányváltó hangulat, botrányt botrányra halmozó (köszi Simics), defenzívába szorult, vergődő, sőt lassan pánikba eső Fidesz. Kicsúszott a kezükből a saját sorsuk, már csak az ellenzék baszhatja el, csak ebben bízhatnak. Ez…..
MindenÁron 2018.03.18 22:06:27
@samot1: Ehhez csupán ennyit fűznék hozzá: aki a másikat nem tartja magyarnak, de önmagát igen, legalább azt a pár szót írja le MAGYARUL, mellyel szidja a másikat...drukkolok a magyar nyelv használatának megtanulásához!
Elindult a hivatalos Apple Store Magyarországon. Számomra egy mobilban az a fontos, hogy  fel tudjak hívni másokat és engem is elérjenek. Az sms-küldés, -fogadás már letűnt korok emléke csupán... Érdekes az internet térfoglalása világunkban. Mi is "függők" lettünk…..