Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NábroRotkiv

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
December közepén az Apokalipszis Decemberben címmel megjelent bejegyzésemben azt állítottam, hogy a kitűzött hiánycélt a kormány képtelen lesz tartani:"Lehet, hogy bedől a nagy hiánycél mutatvány? A véleményem szerint ez már nem kérdéses, az egyetlen bizonytalanság ezzel…..
A K&H-nál van céges bankszámlánk, lassan tíz éve. Amikor beindultak az online hirdetési rendszerek, ahol kártyával lehet fizetni, értelemszerűen ugyanitt igényeltünk egy MasterCard kártyát, hogy a Google AdWords-ben és a Facebook-on tudjunk fizetni. (Az ETARGET-tel más típusú…..
NábroRotkiv 2011.12.28 10:09:39
Milyen a jó bank hát nekem Dalbír gazdájával gyűlt meg a bajom. Szóval még az októberi hitelkártya egyenlegközlőmmel (Novemberben) küldött egy értesítést a Budapest Bank. Mint KIEMELT ügyfelüknek 2011.12.01.vel meg emelik a hitelkártya keretemet 100 000HUFval!! Milyen jól jön ez majd karácsony előtt aztán még küldtek egy levelet amiben ajánlanak egy személyi hitelt 1 699 000HUF amit előzetesen jóvá hagytak nekem mint KIEMELT ÜGYFÉLNEK! Eljött december na használjuk az új hitelkeretet is hát képzeljétek ott állva az áruházban tele ajándékkal azt mondja a pénztáros nincs elég fedezet a kártyámon dec 6. Na ez szép elrohantam a BBhez mondom biztos be kell fizetni az aktuális törlesztő részletet amit nem tudtam mennyi mert még nem ért ide hozzám az egyenlegközlő.Nosza igényeltem internetes hozzáférést 3nap múlva aktiválták hitelkeret emelés sehol. Rákönyvelték a befizetésem a számlámra hitelkeret emelés sehol! Majd dec 12 hívnak a BB-től mit szolok a személyi hitel ajánlatukhoz mondom semmit mert még az automatikus keret emelésem sem hajtották végre!! Operátor max 2-3 nap. Dec 15 sms BB-töl értesítenek, hogy nemsokára megtörténik a keret emelés időpont nincsen ebben az üzenetben.Na akkor megveszek mindent és majd használom a hitelkeretemet. Dec 20 email a BB-nek mi van a keret emeléssel (fő oldal üzenetek Dalbir alatt) dec 21 saját internetes oldalról üzenet mi van a keret emeléssel.December 22 telefon ott írjak újabb üzenetet. És lőn világosság dec 24 válasz talán a dec 27-30között meglesz az emelés.Újabb válasz dec27. 29és30 között lesz az emelés. Na mint KIEMELT ügyfelet dec 15 értesítenek először, hogy a bank által 2011.12.01. vállalt keret emelést nem tudják végrehajtani, de csak egykét nap és megoldódik aztán majd dec 24. jön az első konkrét válasz! Milyen ügyfélkezelés pont decemberben így semmibe venni a KIEMELT ügyfeleiket? Nem az bántó hogy béna impotens banda és októbertől december 30 ig tart egy hitelkártya keret emelés náluk hanem, az hogy közben nem szólnak nem figyelmeztetnek ne várjak rájuk amikor meg szólnak dec 15. akkor meg semmi konkrét időpont csak a félrevezetés (néhány napon belül).
Milyen SZOLGÁLTATÓ az ilyen a saját hitelígérvényét sem tartja be és még félre is vezeti a KIEMELT ügyfeleit semmibe vesz minket! A megbízhatóságot, korrektséget így értelmezi a GEMONEY Bankja hajrá Dalbír és köszi a kellemes karácsonyt BUDAPEST BANK!Belesem merek gondolni az átlagos ügyfelek mit állhatnak ki!
Handó Tünde, Szájer József felesége követheti Baka Andrást a főbírói poszton. Ezek szerint kormányunk úgy döntött, francba a látszatok kergetésével, van nekünk éppen elég más dolgunk, ilyesmire nem érünk rá matolcsysta tervek írogatása és az IMF-hez szóló kódis…..