Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsivágó

3 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
zsivágó 2011.04.23 11:13:25
Flandria napos oldala Hasselt 2011.02.03 22:19:00
Hasselt a neve a városnak, falunak, ahol lakom. 30 ezren laknak itt a Wikipedia szerint, de szerény számitásom szerint maximum 1500-an. Hasselt 30 perc alatt körbegyalogolható és olyan, hogy térkép itt nem is létezik. Elindulsz valamerre és majd kilyukadsz maximum fél óra múlva a…..
zsivágó 2011.02.03 22:25:42
Flandria napos oldala Tószt 2011.02.01 23:48:00
 Kedves Érdeklődők,Kedveseim,Nagyon köszönöm a millió búcsúpuszit, jókivánságot, röviditalt amit az elmúlt napokban, hetekben tőletek kaptam. Hiányoztok már, de még nem annyira, úgyhogy remélem jót tudtok majd szórakozni májusig a Corvintetőn,Instantban,Mori2ben,5kertben…..
Living in America special EDITion 2010.09.13 03:59:00
a cimrol most ne essek tobb szo. magaert beszel.miutan olyan ugyesen elolvastatok az elozo bejegyzesemet, most sem lesznek ekezetek.  egyebkent sok minden nem valtozott, talan annyi hogy most a legszebben csengo 4 szo szamomra ez: "MEGYEK NEW YORKBA HOZZAD!!!!" szerintem eleg szepen…..
Living in America "finally bazzeg" 2010.08.30 17:18:00
annyira izgi. még sose csináltam ilyet. mármint nem írtam blogot, nem éltem más országban, és nem éltem senkivel egy fedél alatt aki nem rokon legalább. Most egyszerre mindhármat bevállaltam, és látok a három dolog között egy laza kapcsolatot.Szóval, szerdán érkeztem meg én,…..
Gyönyörű fotókat és egy ritka ügyes duplaképet készítettek a naplementében. A napnyugta remek fényviszonyokat hozott össze a zárófutamon, a legszebb talán Lewis Hamilton McLarenjéről készült még szombaton.       A kétfotós sorozatot a…..
zsivágó 2009.11.03 12:55:51
@Kósza: Az arabban három fajta "H" hang létezik, fokozatosan egyre inkább lent képzett, vagyis egyre krákogósabb. Mivel az arabnak igen sok fajta a beszélt változata, így a "H" hang ejtésétől függően a nevet ejtik "dabinak", "dzabinak" vagy "dzsabinak". Az RTL amúgy "dzsabinak" is halottam a Híradóban. Nem számít hibának, de a legelterjedtebb formája valóban a "dabi" - szerény véleményem szerint azért, mert ez a legtöbb nyugati vagy európai nyelven ugyanúgy ejtik, és talán egy kis kultúrpolitika is lehet benne, mert nem annyira "arabos" így.
Futballcsuka-fetisizmusunk és Zidane bálványimádásunk kettős igája alatt totális vereséget szenvedtünk az Adidas legújabb reklámkampánya ellenében. Zidane és Messi főszereplésével készült zseniális trilógiát ajánlunk figyelmetekbe némi Diablo utóérzéssel; beetetésnek mi…..
Nagyszerű kis képzavar ez a címben, sebaj, a lényeg az, hogy mint arra egy kedves kommentelőnk felhívta figyemünket, tegnap este kétszer is emlegettek minket, magyarokat a Golden Globe díj gálaműsorában, mégpedig azért, mert a minisorozat kategóriában minden vivő John Adams című…..
Bár nem szokásunk direktben felszólítani az olvasókat egy konkrét árucikk fogyasztására, most mégis azt mondom, rohanás az MM-be, mert potom áron juthatnak egy olyan készülékhez, ami paradigmaváltást hoz a laptopok egyre unalmasabbá váló piacára, mintegy átértelmezve ezt a…..
Utoljára jelentkezünk Rorschachilag, keressük popp, ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, Isarsturm (2#) és ZenZo méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott képről. Se többet, se kevesebbet nem várunk…..
Kedves olvasóink, kedves hallgatótársaink! Elérkezett a nap, amikor az ELTE BTK HÖK Küldöttgyűlése összeül, és egyebek mellett dönt a következő 2 éves elnöki ciklusról is. Az utóbbi évek egyik legizgalmasabb Küldöttgyűlése elé nézünk. Ismételten megpróbálunk…..
zsivágó 2008.06.02 02:42:03
w Szopóágon 2008.01.08 06:30:00
Ezt a cikket nem ide szántam, hanem a Playboyba, csak aztán az élet úgy hozta, hogy mégis itt jelenik meg, a Playboyban meg nem. Esetlenül mozgok a luxuskurvák világában, férfimagazint nem olvasok, bulvárlapokat csak indokolt esetben, tévét szintén igen célirányosan nézek.…..
zsivágó 2008.01.08 13:00:56
Érdekes írás, nekem teszett. Sőt sok idő után először látok erőteljes, koherens véleményt Tóta W-től, amilyeneket régebben is. Bár az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy mostanában nem olvastam tőle annyit (megy most már a tévében is ugye, minek olvasni? - muhaha)

Szerintem itt nem az a fontos, hogy hogy konzervetív vagy liberális szemszögből nézzük-e témát, hanem maga a jelenség.

A gyerekekről, a kiscsajszikról meg annyit, hogy ma már azért jóval több csatornából szerzik az információikat, szóval a gendertípusok "felfedezésében" és "utánzásában" jóval több helyről merítenek, ahogy én látom, mint ahogy mi azt gondoljuk. Tehát nemcsak a tévéből. Ettől függetlenül én sem tartom pozitívnak, azt amit láthatnak.

Elkeserítő a tény, hogy a magyar gyerekek tévéznek a legtöbbet egyedül. Így nincs ott mellettük senki, aki az estleges légvárakra felhívnáa figyelmet. Nem tartom hülyének a gyerekeket, nagyon is értik ők mi történik a tévében, de nem folytatnak erről párbeszédet senkivel, aki tapasztaltabb lenne. A legtöbb szülő úgy mondja, hogy a gyerekeket butítja a tévé, és rossz hatással van rájuk, hogy fogalma sincs mi az amit a saját kölke felfog a médiából, vagy hogy hogyan is teszi. Fontos lenne pedig szerintem. A médiát én ugyanis nem tartom eredendően rossznak, és azzal a igen egyszerű véleménnyel sem értek egyet, hogy butítana... A mai magyar média "munkát" követelne a befogadótól vagy a befogadói környezettől is (pl család), és nem a sztereotíp nagy magyar igazságok hangoztatását.

No, ne cincáljatok szét, ez csak az én véleményem, nem pedig a nagy Igazság.
ToMe az év legkeményebb klubjában járt, ahol nem csak a külföldi djket hajtják el csuklóból, de a jelek szerint a fix áras cigik sajátos törvények szerint ezer forintba kerülnek a rácellukszozott öngyújtók miatt: történt hogy multhéten bulizni indultunk egy budapesti clubba,…..
Nou San Trafford El Clásico 2007.12.23 04:30:00
Megpróbáljuk elfogultság nélkül. Lehet? Nem tudjuk, de megpróbáljuk. Mindenesetre nagyon megkönnyebbülnénk, ha a Barcelona elkezdene sorozatban nyerni, mert akkor mindig csak jót írhatnánk róla és nem lehetne folyamatosan a részre hajlás vádjával illetni minket. Azonban most a…..
Amikor annak idején a csajom bevállalta a szólót az anyáknapi nagycsoportos ünnepségen, nemigen fordult meg a kis fejében, hogy a) egyszer ezzel pénzt is kereshetne, b) majd  Blikk címlapon hozza, hogy a legújabb pláza budijában smárolt XY pályatársával. A tízmillió…..
Nem, nem én írtam, hanem candyperfumegirl, aki innentől kezdve a brigád rezidens House-szakértője és hogyvolt-írója lesz, jó szórakozást hozzá!Remekbeszabott House epizódot kaptunk a héten, melynek – ahogy a cím is mutatja - az apaság a témája minden szinten, a kötelező…..
hogyvolt House 2x24 - Ok nélkül 2007.11.08 12:00:00
A második évad fináléja ez, ami ritka undorító jelenettel nyit: egy normál méret ötszörösére dagadt nyelvet tolnak az arcunkba nagytotálban, valahogy nem ez a legkellemesebb kép, amivel egy epizódot el lehet indítani. House baromi szórakoztatónak találja, hogy a betege az…..
Sajnos úgy tűnik, hogy kénytelenek leszünk sztrájknaplót vezetni, mert az "á, úgyis csak a szájukat jártatják ezek a köcsögök" hozzáállás, amit a tárgyalások során a stúdiók előszeretettel tanusítottak, odáig vezetett, hogy ceruza/toll/billentyűzet helyett…..
    Mint ahogyan az BKV szolgáltatásait rendszeresen  igénybe vevőknek az elmúlt időben feltűnhetett, egyre kevesebb járművön hallhatjuk az átszállási lehetőségeket, többek között a cég zászlóshajóinak számító Combino villamosokon sem mondják már be…..
zsivágó 2007.11.01 17:25:28
A prágai rendszer jó szerintem, kitaláltak egy rendszert, és működik. Minden megállóban kint van egy térkép, az ember tudja hol van, mert azt is kiírják, hogy melyik metró megállóban van, kivűl, nem csak miután lement. Ráadásul én pl egy nap utazás után kívülről fújtam a szöveget, hamar rájöttem, hogy mi mit jelent, pedig nem tudok csehül. A megállókban azt írják ki, mikor lesz ott a villamos, és a következő megállókba mikor ér, ráadásul minden jármű pontosan közlekedik. Az egy dolog, hogy a hangzó utastájékoztatást nem értik nálunk a külföldiek, de valószínűleg a megállókba kihelyzett papírokat sem. Hozzá kell adni a menetidőt, számolgatni kell, ráadásul számolja ki valaki gyorsan hogy a 3-as a Mexikóiról indul, és mikor ér az Ecserihez, 41 perc alatt, jó de melyik adathoz adjam, vagy inkább vonjam ki az épp adott időből, és akkor majd.... Szal a pestiek is gondolom gyűlölik a kihelyezett táblákat. Ha már papíralapon is bonyolult és logikátlan a tájékoztatás a hangzó tájékoztató hogyan lehetne normálisabb? Arról nem is beszélve, hogy a külvárosi járatokon soha sem alkalmazzák. Visszatérve a 3as villamoshoz, ott se kijelző, csak a táblák a megállóba, meg a hang. Azt meg a vezetők egyszerűen csak nem hátszák be, max a metróátszállási lehetőségeknél. És nem bezélve a buszsorfőrökről, amikor beolvassák milyen megálló következik. Évente 2szer fordul elő, hogy ha van is egyáltalán ilyen, akkor megértem.
A Blikk és a Viasat3 már gerjeszti és az állatvédők már rá is kaptak. Szerintük ugyanis mindenki bűnrészes, aki részt vett Sofőrök című valóságshow forgatásán, ahol az egyik szereplő, mondjuk ki, Béla úr elütött egy birkát. Persze ezt a dörgedelmet csak a Blikknek…..
zsivágó 2007.10.20 15:08:55