Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NGGRHLLTRL

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemi erőszakkal képtelenség viccelni, én most fejből csak egy komikust tudok, akinek ment (Louis CK-ről van szó), de ő sem azon a borzasztó bűncselekményen pattogott, hanem inkább saját magán, hogy milyen borzalmas gondolatai vannak. Maksa Zoltán pedig nem egy Louis CK, úgyhogy az…..
Mondanám, hogy Bisping ismét elkezdte szokásos verbális hadjáratát, de az a helyzet, hogy az angol harcos sosem hagyta abba egyik kedvenc időtöltését. Michael sem lesz már fiatalabb, szorítja az idő őt is, és továbbra sem mondott le arról, hogy bajnoki címért küzdjön, ezért…..
NGGRHLLTRL 2014.08.23 14:40:24
A hajnalban megrendezésre került UFC 170: Rousey vs McMann gála mérkőzéseinek videóit ezen a linken tekinthetitek meg, az eredményeket pedig itt olvashatjátok. Main card Weight class Women's Bantamweight Ronda Rousey (c) vs. Sara McMann Light Heavyweight Daniel…..
Reggel már kiraktam a postot, ami révén megleshettétek a hajnali UFC 169: Barao vs Faber 2 gála meccseit. Már ha feltéve volt pár feles órátok, mert nem akarok finomkodni, de ez a gála eposzi hosszúságúra nyúlt, de korántsem olyan tartalommal, hogy hosszú időkig regélnének róla.…..
A hétvégi UFC 167: GSP vs Hendricks a szervezet 20. születésnapjának hetére esett, spirituális bemutatók, mosolygó meghívott nagy öregek, az első sorokban szinte csak UFC harcosok családtagokkal és haverokkal. Dana kitett magáért, hogy megünnepeljék a szülinapot, ehhez pedig…..
NGGRHLLTRL 2013.11.17 21:50:51
Igazából annyira nem értem a hatalmas felháborodást. Az szerintem teljesen evidens, hogy a 2. és 4. menet Hendricks-é, a 3. és 5. GSP-é volt. Az első pedig tényleg olyan volt, hogy bármi lehet. De visszanézve szerintem azt is behúzta GSP. hosteddb.fightmetric.com/fights/index/4441

Ugyanez volt a Jones - Gus meccsnél, nem volt még olyan, aki ilyen jól helytállt volna, ezért elsőre úgy tűnt, mintha behúzta volna Gus, mindenki csak a Jones által benyelt ütésekre figyelt. Visszanézve szerintem ott is jogosnak tűnik Jones győzelme.
NGGRHLLTRL 2013.11.18 13:46:47
@chuck-d: Ezt a képet annyiszor ellőtték, de minek. GSP akkor is így néz ki, mikor egyértelműen dominál egy meccsen. www.extrememmanews.com/wp-content/uploads/2013/01/gsp-beat-up.jpg
Diaz nem volt ilyen fos állapotban, aztán mégis 50-45 volt.

Továbbra is az első menet a lényeg, továbbra is szoros volt, ha Hendricks nyert volna (hivatalosan), ugyanezt mondanám. Sherdogon is rögtön szorosabbak a szavazások, miután elült a seggfájás.
Jon Jones nincs lenyűgözve következő ellenfelétől. Alexander Gustafsson-ról elmondta, hogy tanulmányozta őt, de ahogy szinte senki, így ő se hiszi, hogy megverheti őt. Hétvégén jön címvédése a svéd kihívó ellen. "Nem igazán értem az összehasonlításokat Gustafsson és…..
NGGRHLLTRL 2013.09.19 21:20:39
cdn.bleacherreport.net/images_root/article/media_slots/photos/000/665/467/Picture13_original.png

A legutóbbi MMA-s, aki úgy gondolta helytállna Klitschko-ék ellen.
A héten maga Dana White jelentette be, hogy a Sonnen vs. Silva meccsre egy ideig még várnia kell a rajongóknak, leghamarabb jövőre kerülhet szembe egymással a két harcos, Wandy ugyanis jelenleg is sérült, harcolni csak januártól tud, valamint trükközni próbál a PPV…..
Nemrégiben megszületett a hivatalos ítélet Reza Madadi ügyében. Az UFC-ben könnyűsúlyúként küzdő svéd Madadi-t idén májusban kapták el, miután több társával együtt 150 ezer dollár értékben tulajdonított el kézitáskákat Stockholm-ban, egy Bottega Veneta üzletből. A…..
NGGRHLLTRL 2013.08.19 21:00:54
www.youtube.com/watch?v=-W7O-poXkhQ
Korábban ezzel is gyanúsították. Helikopter, bomba, nem szaroztak, remélem nem látom viszont egyik ufc gálán sem.
"Maga bekokózott?" - kérdezte Lucy Koh bírónő az Apple VS Samsung ügy újabb bírósági epizódjában az Apple egyik ügyvédjétől. Bár már többször éreztettük véleményünket, miszerint az Apple-Samsung csata kimeríti a nonszensz fogalmát, és inkább már az új…..
NGGRHLLTRL 2012.08.17 11:23:52
@zséroskenyér: Be vagy te szívva.