Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TheAuthor

20 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogy az idei Tablóversenyen melyik településről érkezett a legtöbb szavazat? Az alábbi térkép segítségével ezt is megtudhatjátok! ..
Az alábbi térképen azokat a településeket láthatjátok, ahonnan a legtöbb tabló érkezett. ..
A Tablóverseny hetedik hetének nyertes osztálya: Radnóti Miklós Gimnázium 13. B, Dunakeszi Nyereményük egy óriásplakát hely biztosítása egy hónapos időtartam erejéig, melyen a heti nyertes tabló szerepel. a nyertes osztályok minden tanulója számára egy tetszőleges…..
A végéhez közeledik a Tablóverseny 2013 szavazás. Az utolsó napokra mi is egy kis extrával készülünk. A hétfőtől(05.27) leadott szavazatokat MEGDUPLÁZZUK! HAJRÁ MINDENKINEK! ..
Bár még nincs vége a Tablóversenynek, készítettünk félidőben egy infógrafikát, hogy hogy is néz ki az idei Tablóverseny számokban! :) ..
Pünkösd ide vagy oda..  a Tablóverseny nem állt le. Továbbra is nagy számban küldtétek a szavazatokat, aminek eredményeként ismét egy osztály megnyerte a heti díjat. Aki ezt a díjat ezen a héten kiérdemelte: Radnóti Miklós Gimnázium 13. C, Dunakeszi Nyereményük egy…..
Már nagyon-nagyon sok tabló vesz részt a 2013-as Tablóversenyben. Minden héten, a legaktívabb osztály nyereményt kap. (Egy osztály csak egyszer nyerhet heti nyertes!) Ezen a héten a díjat a szolnoki Lovassy László Gimnázium 13.D osztálya nyerte meg. Nyereményük egy…..
Igaz, hogy ma már megkezdődtek az érettségik... de ez a hétfő sem maradhat el heti nyertes nélkül. Ezen a héten a díjat a szolnoki Varga Katalin Gimnázium 13.A osztálya nyerte meg. Nyereményük egy óriásplakát hely biztosítása egy hónapos időtartam erejéig, melyen a heti…..
Ez a hét nagyon különleges a Tablóverseny szempontjából, bármelyik játékos megduplázhatja a héten leadott szavazatait. Ehhez csak egy dolgot kell tenni: lépj be a Tablóverseny alkalmazásba, és válaszold meg a DUPLA SZAVAZAT menüpont alatt található kérdést. Ha ezt megtetted, a…..
A harmadik héten egy székesfehérvári iskolára érkezett a legtöbb szavazat a Tablóverseny játékban. Gratulálunk a 13.D-nek! :) A nyertes osztály: Tóparti Gimnázium és Művészeti Szakközépiskola, 13D, Székesfehérvár ..
Szükség van egy vezérre: Tartsd éberen a többiek figyelmét! Érettségi/záróvizsga előtt állsz, így pontosan tudod, hogy senki nem nyert még csatát hadvezér nélkül. Amennyiben nincs még vezetője a kampányotoknak, állj a sereg élére! Figyeld a tablóverseny adatlapján a…..
Összesen 5 hasznos tippet mutatunk be Nektek, amivel még több szavazatot gyűjthettek a nagy Facebookos Tablóversenyen. 1, csoportlétrehozás, üzenetküldés Nincs is jobb, mint szavazóidat minden nap figyelmeztetni, hogy szavazzon. Erre nagyszerű lehetőség egy Facebook csoport…..
A második héten is rengeteg szavazat érkezett a Tablóverseny játékban. Második héten is egy veszprémi osztály nyerte el a heti díjat! A nyertes osztály: Lovassy László Gimnázium, Veszprém - 13/A osztálya Gratulálunk!..
Megvan a Tablóverseny 2013 első nyertes osztálya. Akik az első héten a legtöbbet szavaztak és megnyerték a heti díjat: Lovassy László Gimnázium, Veszprém - 13/C osztálya Gratulálunk!..
Nevezz, szavazz, nyerj! :) facebook.com/tabloverseny..
Nagyon sokan kértetek információt, képeket a Pécsi Tudományegyetem Karjairól. Egyenként nem tudtunk mindenkinek küldeni, viszont az Irány a PTE interaktív videósorozatában minden karról láthattok részleteket. Nézd meg a kezdő videót, majd a végén döntsd el Te, hogy melyik kart…..
Ahogy az szlogenünk és a Facebook oldalunk is mondja: Irány a PTE. Legtöbbször ez így is van. Aki már egyetemista (szerencsés esetben) hetente többször is jár az egyetemen :) Akik még csak érdeklődnek, ők a nyílt napokon jönnek el hozzánk és tudják meg, hogy miért is a PTE a…..
A januári időpontokat kivastagítottuk. Állam- és Jogtudományi Kar 2011. november 29. 10.30 2012. február 1. 10.30 Általános Orvostudományi Kar 2011. december 14. 10:00 Bölcsészettudományi Kar BA 2011. nov 30. 10.00 2012. január 26. 10.00 Bölcsészettudományi…..
Szerepelnél a Pécsi Tudományegyetem (PTE) interaktív videójában? Érdekel, hogyan mutatnák meg Neked a pécsi egyetemisták az egyetemet, na meg persze a várost? :) Kattints ide és máris megtudod:  https://www.facebook.com/iranyapte?sk=app_241981635866669 Irány a…..
1. Nehezen vitatható, hogy helyes döntés volt a mostani kormány részéről az államadósság csökkentésére irányuló politikai szándékot - valamilyen formában - alkotmányos szinten megfogalmazni. 2. Vitatható, hogy helyes döntés volt-e a mostani kormány részéről az…..
  Folyamatosan jelentkezünk tippekkel, hasznos információkkal, illetve mindennel ami a pécsi egyetemi élettel kapcsolatos lehet! :)Tarts velünk!Üdv,Az Irány a PTE csapata ..