Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ÉN OF

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Proszektúra Uzsorások 2011.08.07 09:19:00
Mostanában egyre többet hallunk a falusi uzsorás-ügyekről. Például csak az ózdi rendőrkapitányság néhány hónap leforgása alatt hét akcióban huszonöt olyan embert leplezett le és fogott el, akik haszonszerzés céljából többek rászorult helyzetét kihasználva a sértetteket…..
Alekosz kedd este szembesítette múltjával Barbarát, aki partnerkereső oldalon kínálta bájait. A Bors megtudta, a másik két arajelölt "sem makulátlan erkölcsű úrilány". Sebestyén Balázs az RTL Klub nézőit kérte információgyűjtésre. Barbaráról már kiderült, hogy…..
ÉN OF 2011.05.25 16:53:51
@Csokis: Hellének - Lexikon ::
a régi görögök elnevezése attól az időtől fogva, hogy a dórok és iónok hatalomra kaptak. A régi nevöket Helléntől (l. o.) származtatták.
 Új kultúrharc van kibontakozóban Magyarországon. A konzervatív kurzus dacos elszántsággal törekszik a maga értékrendjének betonba öntésére. A miniszterelnök a pápához látogat, a köztársasági elnök sekélyes dolgozatot ír (irat) a kereszténység erényeiről, föl-…..
ÉN OF 2010.12.12 10:16:56
@Ratius: A kielégülés ad megbékélést nem a vágyakozás, az út vége a beteljesedés.
ÉN OF 2010.12.12 10:31:06
@IGe: Nem értem miért azonosítod a kereszténységet a katolikus egyházzal? Egy üveg bort nem a rá ragasztott címke minősíti, hanem a benne lévő tartalom. Így a keresztény embereket is a cselekedeteik igazolják. Olvasd el Jézus tanításait és akkor láthatod a különbséget. Sose biztatott senkit erőszakra. tehát aki az ellenkezőjét teszi az értelemszerűen nem az Ő tanítványa, vagyis nem keresztény bármilyen pólót is visel.
ÉN OF 2010.12.12 10:42:06
@IGe: Jézus azt mondta: Sokan mondják majd nekem ama napon: Uram, Uram, nem a te nevedben prófétáltunk-e, nem a te nevedben űztünk-e ki ördögöket, és nem a te nevedben tettünk-e sok csodát? És akkor kijelentem nekik: Sohasem ismertelek titeket, távozzatok tőlem, ti gonosztevők

Egyetlen tiszta indíték létezik: az önzetlen érdek nélküli szeretet, minden mást csak az érdek vezérel.
Egyesek szerint az Általános Isten definíciója egyenlő magával az istenhittel. Ezt a hamis vélekedést cáfolom kiegészítéseimmel és innentől már tudhatjuk is, hogy mi Isten, mi az Általános Isten. Annie Wood Besant (1847-1933) ”Eddig…..
ÉN OF 2010.11.27 17:16:15
@Brooaf: Én abból amit leírtál csak azt látom, hogy a tudatlan emberek Isten ismeretének hiányában mire képesek. Én ezeket az embereknek tulajdonítom és nem Istennek. Mint ahogy a te dühös is az emberi sötétség és istentelen cselekedetek ellen irányul.