Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Naprendszer

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindenki nagyon vigyázzon az egészségére és ha csak lehet a lehető legkevesebb időt töltse  a magyar egészségügy intézményeiben mert ott csak leépülni lehet. Lelkileg biztos. Tisztelt Olvasó !    Engedjék meg hogy én is megosszam önökkel egy közeli ismerősöm…..
Naprendszer 2014.01.15 18:03:11
@Kovács Nóra Anna: Kedves Nóra ! A baj csak az, hogy jelenleg a munkanélküliekből "gyorstalpalón" képzik a "nővért"! A szakiskolák és szakközépiskolák bezártak! Ahhoz, hogy ma igazán szakképzett legyen egy nővér 7 évet kell tanulni ami nem kis pénzbe kerül! Ezért a rendkívüli hiányt az erre alkalmatlan emberekkel pótolják, amivel degradálják a becsületes, elhivatott ápolókat is! :(
Kérem aki tud segítsen és írjon nekem a vani2000@freemail.hu.A nagymamám 74 éves október 23.-án kapott strokot.Bekerült a Kerepesi kórház neurológiai osztályra.3 nap után kapott egy tüdő embóliát,rosszabbodott az állapota.Majd egy hónap elteltével az mondták rehabilitációra…..
Tisztelt Praxisblog! Jó egy éve vagyok többé-kevésbé rendszeres olvasójuk. A velem történteket osztanám meg Önökkel. Azt remélem, hogy az egészségügyi rendszert jobban ismerő kommentelőktől megtudom, hogy valóban így kellett döntenie az orvosnak, vagy inkább slendriánul…..