Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mute Message

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ratyi, libi, katkó, pina, pina, pina és picsa. A szél befújta a Mandiner szerkesztőségébe a ma elhíresült, ELTE-s diáklistázást. Kommentár nélkül következzenek az egyetemisták jellemzései pattanásos, szexéhes elsős szakmunkásképzősök egyetemista társaik…..
   Ki tartja blokád alatt az egyetemeket? Az a pár száz diák, akik tegnap bementek az egyetemi előadásokra tüntetni, vagy azok, akik miatt nem lehet kifizetni az előadó tanárokat?     Az ELTE kétségbeejtő helyzetbe került. Borzalmas pénzügyi gondjaik vannak,…..
Az állam létének, működésének vannak deklarált céljai. Ezekre biztosít alapvető jogokat, és azokból következően kötelezettségeket vállal. Számosat ezek közül nem tud teljesíteni. Ilyen a lakhatás joga is. Itt az állam mulaszt. De ezek a kötelezettségei attól még…..
Kedvesaranyos Fénylő Csillagunk! Ezúton értesítelek, hogy fellélegezhetsz. Legalábbis átmenetileg felesleges regisztrációpótló trükkök százain és a testre szabott hazai pálya még előnyösebbé tételén gondolkodni. Úgy állunk ugyanis, hogy ma Magyarországon nincs aki…..
Az Együtt nagyon is azt jelenti, hogy együtt, nem pedig azt, hogy külön. Semmiképpen ne hagyjátok ki holnap az MSZP Budapest rendezvényét, ahol Steiner Pál (MSZP), Horváth Csaba (MSZP) és Kónya Péter (Együtt 2014 mozgalom) közösen áll színpadra. Éljen az együtt, éljen Steiner…..
Subba Faszkorbács: Erzsike 2012.03.05 12:17:00
Ganxsta Zolee új formációja, amit tegnap már meg is hakniztatott az egyre hihetetlenebb színvonalú Frizbiben, a STOPosok! Mégis miért csinálna Zolee a sok évnyi műrepp után hirtelen ilyen mocskosul semmilyen örömzenét a 40pluszosoknak?* Milyen messzire lehet jutni a beszédhibás…..
Mute Message 2012.03.05 14:34:24
Van egyébként egy rock verziója a nótának:
www.youtube.com/watch?v=O3nYQcHferY

Én se azt mondom, hogy ezt hallgatom éjjel-nappal, de hogy ennyire nem borzasztó, ahogy itt sokan írják, abban biztos vagyok. Annyi borzalmat el kellett itt viselni az elmúlt 15-20 évben, hogy ez bőven belefér.

Főleg, hogy ha ez egy céghimnusz, akkor meg főleg. A csaj nem akar sztár lenni gondolom, csak felénekelte ezt a dalocskát, nem árt senkinek. Nem ezért tart ott a magyar popszakma ahol.